Maks 13 hocam ama monitör de icindebütçe ne kadar
Bütçem yetiyor hocam fakat wattman hatası mı ne varmış bu kartlarda o korkutuyor beni3500x kullanmıştım zamanında pek önermiyorum 6/6 yapısı bazen tıkanıklıp yapıp drop yaptırıyordu oyunlarda. bütçe varsa rx6600 öneririm işlemcisi de güzel.
Teşekkürler hocam bir de bu kartlarda wattman hatası mı ne varmış bilginiz var mır5 5500 ve rx6600 daha iyi bence.daha güncel bi ikili.
watman hatası bence abartılıyor. ben şahsen 6700 xt kullanıcısıyım wattman yedim ama kendi yaptığım haylazlıklardan dolayı. gidip ekran kartına oc, işlemciye undervolt+oc tarzı işlere girişince bazen tabi sistem kapanabiliyor stabil durumu bulana kadar. işte o zamanlarda watman alıyorum, amd uygulaması kartı güvene almak için ayarları sıfırlıyor. elektrikler kesilince bile watman alıyorsun, amd uygulaması çok hassas.Bütçem yetiyor hocam fakat wattman hatası mı ne varmış bu kartlarda o korkutuyor beni
3500x kullanmıştım zamanında pek önermiyorum 6/6 yapısı bazen tıkanıklıp yapıp drop yaptırıyordu oyunlarda. bütçe varsa rx6600 öneririm işlemcisi de g
Tamamdır hocam çok teşekkürlerwatman hatası bence abartılıyor. ben şahsen 6700 xt kullanıcısıyım wattman yedim ama kendi yaptığım haylazlıklardan dolayı. gidip ekran kartına oc, işlemciye undervolt+oc tarzı işlere girişince bazen tabi sistem kapanabiliyor stabil durumu bulana kadar. işte o zamanlarda watman alıyorum, amd uygulaması kartı güvene almak için ayarları sıfırlıyor. elektrikler kesilince bile watman alıyorsun, amd uygulaması çok hassas.
13k ya sıfır sistem de bulunabilir biraz araştırmayla. ama benden söylemesi 3500x işine girişmeyin