Oyunlarda mı etkisi oluyor
Bir kaynak buldum demin orada videoda da etkin oluyor ve video izlerken de katkı sağlıyor diyorlar
Daha netlik katıyormuş ve kalitesi kötü olan pikseli düzeltmeye çalışıyormuş bu sayede daha net ve güzel bir görüntü çıkıyormuşİlkkez senden duydum . Peki nasıl bir etkisi oluyor mesela ben gidip 144p pintipanda dans videosu izlerken bunu 4K kaliteyemi getircek, yansımalarını göstericek napıcak ?
Muhtemelen boştur çünkü video yüklenmiş oraya biri tarafından, ekran kartı üstünde ne değişiklik yapabilir yani.
Ben de yeni öğrendimİlkkez senden duydum . Peki nasıl bir etkisi oluyor mesela ben gidip 144p pintipanda dans videosu izlerken bunu 4K kaliteyemi getircek, yansımalarını göstericek napıcak ?
Muhtemelen boştur çünkü video yüklenmiş oraya biri tarafından, ekran kartı üstünde ne değişiklik yapabilir yani.
Daha netlik katıyormuş ve kalitesi kötü olan pikseli düzeltmeye çalışıyormuş bu sayede daha net ve güzel bir görüntü çıkıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de yeni öğrendim
puslu görüntülüyü yumuşak hale getiriyo az da olsa netleştiriyoYani pek öyle bir şey yapabildiğini görmedim, ki olsa bile çoğu zaman çalışmıyordur muhtemelen.
Bu özellik google chrome da çalışıyor bildiğim kadarıyla, ama daha iyisi oyunda çalışan RTX HDR mükemmel bişi NVIDIA APP BETA indirince geliyor.Arkadaşlar video izlerken bir etkisi oluyor mu ? kapalı mı , açık mı kalmalı ?
Video için bu özellik yalnız.Evet. Bana göre boş bir özellik RTX oyunlardada ama işte özellik.