Neler Yeni

rtx2060'a Ryzen 7 5800x3d uygun olur mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Yeşilyol
RTX 2060 bir ekran kartına sahibim ve işlemcimi değiştirmek istiyorum. Düşündüğüm işlemci ise Ryzen 7 5800x3d. Uygun olur mu, olursa da anakart, power supply (550w mevcut şuan da) ve önerebileceğiniz şeyler nelerdir. Şimdiden teşekkür ederim.

Şunu da belirtmek istiyorum sadece fps oyunu oynuyorum sadece oynadığım tek fps oyunu da şuan da valorant

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
hocam sizde biliyorsunuz ki ekran kartına göre biraz güçlü bir işlemci lakin sadece fps takılıyorsanız olabilir diğer sistem özellikleriniz nelerdir bana kalırsa ileride de bu işlemciye güzel bi ekran kartı yükseltmesi ile tam olur yükseltmezseniz de fps oyunlarında bi problem olmaz gibi

43t41tt1r

80+
Sadece fps oynayacaksanız çok iyi gider. Ama hayatınızı sadece fps oyunlarıyla geçirmeyeceğinizi varsayarak sonradan ekran kartı yükseltmesi de öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih Yeşilyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sizde biliyorsunuz ki ekran kartına göre biraz güçlü bir işlemci lakin sadece fps takılıyorsanız olabilir diğer sistem özellikleriniz nelerdir bana kalırsa ileride de bu işlemciye güzel bi ekran kartı yükseltmesi ile tam olur yükseltmezseniz de fps oyunlarında bi problem olmaz gibi
i5-10400f işlemci B460M-A pro Anakart 16 gb ram 500gb ssd 550w power mevcut. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece fps oynayacaksanız çok iyi gider. Ama hayatınızı sadece fps oyunlarıyla geçirmeyeceğinizi varsayarak sonradan ekran kartı yükseltmesi de öneririm.
Çok teşekkür ederim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,059,500
Üyeler
168,307
Son üye