MaterialEngineer
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 180
- İsim
- Asım Arda Aluç
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benimde merak ettiğim konu bu işte eğer ben rtx teknolojisini açıp iyi bir fps alamayacaksam bu kadar masrafa gerek var mı ? Ben şu an 6700 tl ye çok rahat ryzen 5 3600 ve iyi bir anakartla sistem kurabiliyorum.Ama hazır sistemlerde bile rtx2060s kullansam fiyat her türlü 500-1000 tl arasında oynuyor.Eğer ben salt performans a göre hareket edeceksem 2 kart arasında her şey aynı.Olay burada şu rtx teknolojisinden tam verim alabilecek miyim ? Rtx2060s ile rtx açık 30 fps alacaksam gerek yok kalsın yani.Rtx mesela codda çok bir şey ifade etmiyor e şu da var cod rtx teknolojisi çıktı diye yeni çıkaracağı oyunlarından ışık,gölge ayarlarını yapmayayım zaten firmalar rtx desteği veriyorda diyeceğini sanmam.Arkadaşlar tamam RTX DLSS teknolojisine laf eden yok ama bu kart bu özellikleri yeteri kadar veremiyor. RTX2070 altında kartlar RTX için alınmaz sadece yazılım saf güç ve güç tüketimi için alınır. Bizim demeye çalıştığımız bu eğer bütçe varsa RTX 2070s öneririm ama daha altını RTX için önermem daha alt kartlar kesinlikle saf güç ve saydığım diğer şeyler için alınmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yayın veya rander yapacak olsam bile bu beni üzecek bir kart değil ki Kabul edelim nvidia fiyatları aşırı abarttı...Amd rander konusunda bu kartlara güncel özellikler getirdi zaten.Peki arkadaş yayın ve ya rander yapacak mı?