RTX2080 Super Önerisi

Dostlar R7 3700X ve MSI MPG X570 GAMING PLUS ile kullanılacak bütce en fazla 8000TL ama şöyle 7.800-7600 gibi olursa daha iyi olur bu fiyata 2080S önerir misiniz?? Çok bir bilgim yok o yüzden soruyorum şimdiden teşekkür ederim.
çok şık ve iyi bir soğutması olan bir ekran kartı yalnız kasa alırken kasanın ekran kartı desteği uzunluğu ekran ile uyuşuyor mu diye dikkat et
bu da incelemesi (eğer link olmadıysa vatana msi 2080 super gaming x trio yazarsın)

Hocam o kadar ucuz olacağını sanmıyorum.
şimdi gördüm 2080 Ti fiyatını diyormuş haberde üstelik 1200 dolar büyük ihtimal daha fazla olur ama F/P olarak daha iyi bir alternatif olabilir olmasa bile fiyatlar düşer ya da 2. elden çok daha ucuza alabilir.

Hocam 2.ellere güven olmuyorki.
Gidip elden de alabilirsin o kadar param olsa ekran kartı almak için en ucuzunu almaya çalışırdım elden test edip filan alırdım ya da normal satışta da fiyatı düşer büyük ihtimal eğer sistem alıyorsan teknobiyotikten X2'ye filan bakabilirsin ekran kartının fiyatının biraz daha fazlasına sistem alınabiliyor yani.

Gidip elden de alabilirsin o kadar param olsa ekran kartı almak için en ucuzunu almaya çalışırdım elden test edip filan alırdım ya da normal satışta da fiyatı düşer büyük ihtimal eğer sistem alıyorsan teknobiyotikten X2'ye filan bakabilirsin ekran kartının fiyatının biraz daha fazlasına sistem alınabiliyor yani.
Hocam şuan https://www.itopya.com/Gigabyte-geforce-rtx-2080-super-windforce-oc-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/ almaya karar verdim nasıldır?

bunu öneririm sisteminiz nedir tam olarak? ya da alacak msıınız?

bunu öneririm sisteminiz nedir tam olarak? ya da alacak msıınız?
Hocam sistemi alacagım ve ekran kartının görünüşünde güzel olsun istiyorum Galax götü bence Gigabyte RTX2080 Super Windforce nasıldır?

Alacagım sistem şöyle

R7 3700X.
Msı x570 Gaming Plus.
GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16.
SAMSUNG 500GB 860 EVO.
Gigabyte RTX2080 Super Windforce.
CoolerMaster MB511.

Hocam 10.Nesili bekle diyebilirsiniz ama herkes AMD e geçerken ben neden İNTEL e geçeyimki? AMD candır :D.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: cici
Dostlar R7 3700X ve MSI MPG X570 GAMING PLUS ile kullanılacak bütce en fazla 8000TL ama şöyle 7.800-7600 gibi olursa daha iyi olur bu fiyata 2080S önerir misiniz?? Çok bir bilgim yok o yüzden soruyorum şimdiden teşekkür ederim.
Trio modeli yada ventus v2 modellerine bakın derim iyi fiyatları var 7.600 ü geçmez

kullandığınız ya da alacağınız PC nedir?
Alacagım sistem şöyle

R7 3700X.
Msı x570 Gaming Plus.
SAMSUNG 500GB 860 EVO.
CoolerMaster MB511.

Hocam 10.Nesili bekle diyebilirsiniz ama herkes AMD e geçerken ben neden İNTEL e geçeyimki? AMD candır :D.

Alacagım sistem şöyle

R7 3700X.
Msı x570 Gaming Plus.
SAMSUNG 500GB 860 EVO.
CoolerMaster MB511.

Çünkü alacağın işlemci şimdikinden ucuz ve ileriye dönük olmasına rağmen daha perofmranslı olacak ve anakart seçimin yanlış gaming X ya da UD oalbilir kasa olarak airhawk ya da battlecrusiere de bakabilirsin.

Çünkü alacağın işlemci şimdikinden ucuz ve ileriye dönük olmasına rağmen daha perofmranslı olacak ve anakart seçimin yanlış gaming X ya da UD oalbilir kasa olarak airhawk ya da battlecrusiere de bakabilirsin.
Hocam benmi yanlış anladım? intel şuan alacagım işlemcinin fiyatından ucuzmu olacak? birde bu dolarda? eger dogru anladıysam intel arayı açsa bile AMD 4.nesil ile kapatır bende 4.nesil alırım :) ve neden anakart seçimim yanlış?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,519
Üyeler
190,758
Son üye
Barankoç
Geri