G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
Bence vergi coşar3.5 k vergiyle falan 4.5 k desek iyi laaa
Bence vergi coşar3.5 k vergiyle falan 4.5 k desek iyi laaa
Hayır iade etme hocam.Kapalı kutu RTX 2080 Süper var iade süresi 5 gün kaldı düşünmüyor değilim şuan. 3080 performansı çok çok üstünde bu kartın ve aynı fiyat
Orası da var şuan zaten ölü bir kart değil kat ve kat yetiyor. Önümüz de ki yıl düşünebilirimHayır iade etme hocam.
Vergilerle birlikte fiyatı çoşar.
Hocam sırf size yardımcı olabilmek için hesap açtım. İade edin. Şu anki 2070 Superler ile aynı fiyata denk gelecek, Ventus serisini yarın MSI gösterecek, şu an o Ventus serisi kartlar 5.500 TL Vatanda. Dolar bazlı yurtdışında 520 civarı. Daha iyi soğutma isterseniz 3 fanlı modelleri 5.800TL. Gigabyte gene ucuz tutarsa rahat 5.200e bile bulabilirsiniz RTX 3070i.Orası da var şuan zaten ölü bir kart değil kat ve kat yetiyor. Önümüz de ki yıl düşünebilirim
Yaptığın ayıp yasin belki ordada sana bundan bahsetçeklerAşırı eğlenceli geçiyor yayın, canlı dersi bıraktım yayını izliyorum.
Almayacağız ama bari ekmek basalımDuyuruluyor gençler Hatırlı olsun şimdiden
Hocam sırf size yardımcı olabilmek için hesap açtım. İade edin. Şu anki 2070 Superler ile aynı fiyata denk gelecek, Ventus serisini yarın MSI gösterecek, şu an o Ventus serisi kartlar 5.500 TL Vatanda. Dolar bazlı yurtdışında 520 civarı. Daha iyi soğutma isterseniz 3 fanlı modelleri 5.800TL. Gigabyte gene ucuz tutarsa rahat 5.200e bile bulabilirsiniz RTX 3070i.
520 dolar olduğu: https://www.nowinstock.net/computers/videocards/nvidia/rtx2070super/
Vatan Bilgisayar ilanı: https://www.vatanbilgisayar.com/msi...p-oc-8gb-gddr6-256bit-nvidia-ekran-karti.html
knk okuma senin beğenmeyince boşmu oluo acaba önce pp ne bak sonra aynaya sonrada kes konuşmayıBoş mesaj.
Sorun mu var? Sorun çıkartacaksan sana iyi bir sorun çıkartabilirim.knk okuma senin beğenmeyince boşmu oluo acaba önce pp ne bak sonra aynaya sonrada kes konuşmayı
Bu boş bir mesajdır dine imanının saygı olmadığını gösterir. Etrafta Müslüman'ım deyip dolaşıp dışarıda karı kızla takılan insanlardan farkı yoktur.ALLLAAAH ÇIKAR PCLERİ ÇIKAR VEDALAŞIN O EKRAN KARTLARIYLA
kardeşim seninle muhattap bile olmucam forumun imanı sen isen çık cuma namazınıda burda kıldır dinle alakası yok konunun bana tatava yapmaSorun mu var? Sorun çıkartacaksan sana iyi bir sorun çıkartabilirim.
Bu boş bir mesajdır dine imanının saygı olmadığını gösterir. Etrafta Müslüman'ım deyip dolaşıp dışarıda karı kızla takılan insanlardan farkı yoktur.