Neler Yeni

🔥İndirim RTX3050 Acer Nitro Laptop 19,299₺🔥🔥

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
20k ya 4060 sistem dizilir la bu laptoplar niye bu kadar pahalı

burak0ruc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak
Kargoya verilmiş, +8gb rami kendimiz takamıyormuşuz sanırım garanti dışı kalıyormuş bir bilgisi olan var mı geldiği vakit tekrar yolla et bekle can sıkıyor gerçekten. Yapın şunu kendimiz yükseltelim işte ne boş işler ya.
İnternetteki paylaşımlara göre garanti dışı kalmıyor. Bende ona istinaden kendim ram ve ssd ilavesi yaptım. Hayırlısı bakalım :)

taksit 6 var bende world, 12 yada 9 hangi karta oluyor

Ağustos ayında kampanya vardı Amazon'da 12 taksit oluyordu ben o zaman aldım. Şuanda yok malesef

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yüksel
İnternetteki paylaşımlara göre garanti dışı kalmıyor. Bende ona istinaden kendim ram ve ssd ilavesi yaptım. Hayırlısı bakalım :)

Ağustos ayında kampanya vardı Amazon'da 12 taksit oluyordu ben o zaman aldım. Şuanda yok malesef
Hocam kargodan geliyor bu gün sanırım bende kendim takacağım ssd ve rami zarar vermeden hakkımızda hayırlısı :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

taksit 6 var bende world, 12 yada 9 hangi karta oluyor
Bende 6 taksit ile aldım paraf sanırım başka kartlara 9 taksit var

Tekrardan 21.999 oldu

6khn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Gökhan
Adaptör ve monitör bağlantı yerinin arkada olması ayrı bir güzel oluyor söylemesi ;)

JrFuKi.

80+ Bronze
Hocam kargodan geliyor bu gün sanırım bende kendim takacağım ssd ve rami zarar vermeden hakkımızda hayırlısı :)

Bende 6 taksit ile aldım paraf sanırım başka kartlara 9 taksit var

Tekrardan 21.999 oldu
1.5 aydır dusup cıkıyor bu fiyata mutlaka yine duser orada sorun yokta vakıf world 6 taksit veriyor 9 yada 12 taksiti hangi banka kartı ile alabildiniz o onemli

JackRyan

80+ Silver
Tekrar Stokta🙏

JackRyan

80+ Silver
hocam f/p mi sizce ? bide 12 taksit tekrar olur mu bilgi yada tahmininiz var mı ?
Maximum a 9 ay faizsiz taksit oluyor tabii ki f/p bu fiyatlara rtx2050 bile alamiyorsunuz.

sonadam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
kadir kadir
Hocam rica etsem mümkün olduğunda garanti kağıdına bakar mısınız penta teknoloji mi distribütörü diye? Penta teknolojiden memnun kalmıştım satış sonrası için. Isınma durumu nasıl?

Gtx 1660 super li kasam var ama kasa kablo karmaşasından kurtulmak istiyorum bu beni götürür gibime geliyor 16gb ram ile
Hem sağda hem solda fan/soğutucu/ızgara var. Fan sesi oyun oynarken yükseliyor ama öyle monster laptoplar gibi uçak sesi çıkarmıyor. Oyun oynamayacak kişilerin tercih etmesi doğru olmaz. Ağır biraz. Garantisine şimdi bakamayacağım. Kutusunu depoya kaldırmıştım.

Çanta olarak 289 liraya bunu aldım. Tam oldu.
Lenovo B210 Toploader, 15.6" Dizüstü Bilgisayar Sırt Çantası, GX40Q17227, Gri

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yüksel
Hem sağda hem solda fan/soğutucu/ızgara var. Fan sesi oyun oynarken yükseliyor ama öyle monster laptoplar gibi uçak sesi çıkarmıyor. Oyun oynamayacak kişilerin tercih etmesi doğru olmaz. Ağır biraz. Garantisine şimdi bakamayacağım. Kutusunu depoya kaldırmıştım.

Çanta olarak 289 liraya bunu aldım. Tam oldu.
Lenovo B210 Toploader, 15.6" Dizüstü Bilgisayar Sırt Çantası, GX40Q17227, Gri
Bende tam çanta arıyordum ama fiyatı artmış tekrar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom