i5 12400f çok iyi gidioMerhaba,
ASUS DUAL GeForce RTX 3050 OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Intel(R) Core(TM) i3-10105F CPU @ 3.70GHz sistemim var işlemci yetmemeye başladı.
Hangi işlemci ile upgrade etmek gerekir? AMD düşünüyorum.
Teşekkürler.
3 bin tl farka değer mi sence? ekran kartı da 3050 çıldıracam yaSadece merakımdan soruyorum.
10400f ile 5600 ü bir mi tutuyorsun?
Biri kutulu biri tray bilmiş kardeşim.AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.428,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Amacı oyun oynamak olan akıllı bir insan, en iyi performansı Amd işlemci + Nvidia ekran kartı ile alacağını bilir,bilmeli tabi eğer bütçesi müsaitse.3 bin TL farka değer mi sence? ekran kartı da 3050 çıldıracam ya
5500 3050 ye biçilmiş kaftanMerhaba,
ASUS DUAL GeForce RTX 3050 OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Intel(R) Core(TM) i3-10105F CPU @ 3.70GHz sistemim var işlemci yetmemeye başladı.
Hangi işlemci ile upgrade etmek gerekir? AMD düşünüyorum.
Teşekkürler.
Öncelikle teşekkürler, anakart+işlemci değişikliği yapabilirim, amacım oyun oynamak 3050 coğu oyunda yeterli oluyor benim için low med ayarlarda akıcı oynuyorum. Anakart önerir misiniz?Amacı oyun oynamak olan akıllı bir insan, en iyi performansı Amd işlemci + Nvidia ekran kartı ile alacağını bilir,bilmeli tabi eğer bütçesi müsaitse.
Eğer bu arkadaş Amd işlemci almayı kafasına takmış, bir anakart ve işlemci alacak bütçesi var ise 5600 L3 Önbellek ile al dediğin intel 10400f i havada tokatlar bu 1.
İkincisi anakart masrafına girmeden bu işi daha düşük bütçelerle yapmak istiyorsa eğer aynı anakartın üzerinden alabileceği ve aldıktan sonra hissedilir derecede performans farkı oluşturan bir işlemci önermek lazım. 3050 ekran kartı benim gözümde rx 6600 den daha iyi performans veren bir kart değil.
Dediğine katılıyorum eğer bütçesi varsa tabi am5+ddr5 sistem kurması daha mantıklı
Ama 5600 işlemci çok çok tatlı bir işlemci
Bütçe belirtirsen ona göre önerelim. Ama tavsiyem B 550 yonga setli bir anakart alman.Öncelikle teşekkürler, anakart+işlemci değişikliği yapabilirim, amacım oyun oynamak 3050 coğu oyunda yeterli oluyor benim için low med ayarlarda akıcı oynuyorum. Anakart önerir misiniz?
rtx 3050 için 10400f de 5600 de fazla fazla yeterli olacaktır zaten. arkadaş fazladan 3 bin tl daha veririm derse 5600 belki alınabilir. ama o zaman da ben az daha ekle am5 al derim. F/P oranında en mantıklı işlemci 10400f veya 11400f. Arkadaş işlemci + anakart değişebilirim derse ucuz yollardan am5 önerelim.Amacı oyun oynamak olan akıllı bir insan, en iyi performansı Amd işlemci + Nvidia ekran kartı ile alacağını bilir,bilmeli tabi eğer bütçesi müsaitse.
Eğer bu arkadaş Amd işlemci almayı kafasına takmış, bir anakart ve işlemci alacak bütçesi var ise 5600 L3 Önbellek ile al dediğin intel 10400f i havada tokatlar bu 1.
İkincisi anakart masrafına girmeden bu işi daha düşük bütçelerle yapmak istiyorsa eğer aynı anakartın üzerinden alabileceği ve aldıktan sonra hissedilir derecede performans farkı oluşturan bir işlemci önermek lazım. 3050 ekran kartı benim gözümde rx 6600 den daha iyi performans veren bir kart değil.
Dediğine katılıyorum eğer bütçesi varsa tabi am5+ddr5 sistem kurması daha mantıklı
Ama 5600 işlemci çok çok tatlı bir işlemci
Hocam o paraya am5 anakartlar var.Bütçe belirtirsen ona göre önerelim. Ama tavsiyem B 550 yonga setli bir anakart alman.
Daha önce MSI B550-A Pro kullanmıştım, gayet başarılı bir ürün. Nihayetinde MSI anakart işinde gerçekten iyi
MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.376,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AM5 isterse ekstradan RAM masrafı da olacak.rtx 3050 için 10400f de 5600 de fazla fazla yeterli olacaktır zaten. arkadaş fazladan 3 bin TL daha veririm derse 5600 belki alınabilir. ama o zaman da ben az daha ekle am5 al derim. F/P oranında en mantıklı işlemci 10400f veya 11400f. Arkadaş işlemci + anakart değişebilirim derse ucuz yollardan am5 önerelim.
Sadece bi öneri verdim. Her şeyin parasına göre.Hocam o paraya am5 anakartlar var.