Neler Yeni

RTX3060 kullanıyorum obs kayıt ayarlarım nasıl olmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Semih Tepe
R5 5600 rtx3060 ti 16gb ram m2ssd kullanıyorum kayıt bulanık ve oyun donuyor arada bir sizce obs kayıt ayarlarını nasıl ayarlamalıyım yardımcı olur musunuz?

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
kardeş yayın için youtubede de detaylı videolar gösteriyo bir bak oyun videosu obs ile nasıl çekilir gibisinden yaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Semih Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeş yayın için youtubede de detaylı videolar gösteriyo bir bak oyun videosu obs ile nasıl çekilir gibisinden yaz
Baktım kardeşim de işe yarıyan oek video yok burada yayın veya kayıt yapan varsa bu sisteme yakın özelliklerde onlardan yardım almak istedim

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Baktım kardeşim de işe yarıyan oek video yok burada yayın veya kayıt yapan varsa bu sisteme yakın özelliklerde onlardan yardım almak istedim
iyi etmişssin bende yayın yapıcam henüz bakamadım tam buradan yardımcı olan olur yayın yapan arkadaşlar var

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Semih Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi etmişssin bende yayın yapıcam henüz bakamadım tam buradan yardımcı olan olur yayın yapan arkadaşlar var
Aynen kardeşim yayın da sıkıntı yok da kayıt yapmak istiyorum sistem güzel de ayarları pek bilmiyorum unuttum daha doğrusu 1-2 yıldır kullanmıyorum pc

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom