![www.gaming.gen.tr](https://www.gaming.gen.tr/wp-content/uploads/2024/10/enermax-starryfort-sf60-argb-temperli-cam-usb-3-0-mid-tower-atx-maxpro-iii-600w-gaming-kasa-y1.jpg)
PC HOCASI-GG10 / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
![www.gaming.gen.tr](https://www.gaming.gen.tr/favicon-32x32.png)
Ben olsaydım sadece 1TB yapıp alırdım. Güzel indirim. RTX 4060 1080p için harika bir kart ve Ryzen 5 5600 ile uyumu çok iyi alabilirsin parçalarda kaliteli.özelleştirme yapmaya gerek var mı bu haliyle alınabilir mi?![]()
PC HOCASI-GG10 / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
hocam sizce kasımda indirim gelir mi indirim beklemeli miyim?Ben olsaydım sadece 1TB yapıp alırdım. Güzel indirim. RTX 4060 1080p için harika bir kart ve Ryzen 5 5600 ile uyumu çok iyi alabilirsin parçalarda kaliteli.
beklemeyin hocam. direkt alınhocam sizce kasımda indirim gelir mi indirim beklemeli miyim?
herhangi bir özelleştirmeye gerek var mı hocam?beklemeyin hocam. direkt alın
ssd arttırmak yerine işlemci soğutucu eklesem daha iyi olmaz mı? fazla bütçem yok ikisinden birini yapmak zorundayım hocam.SSD arttırıp hemen al. Fiyat güzel, 4060 ile 5600'ün uyumu süper. Kendim kullanıyorum.
anakartta pek iyi değil sanırımSSD arttırıp hemen al. Fiyat güzel, 4060 ile 5600'ün uyumu süper. Kendim kullanıyorum.
hocam 5600e o anakart yeter artar. işlemci soğutucusu bence hiç gerek yok stok fan yetiyor bu işlemcilere zaten yetmese firma koymaz kutusuna ama istersen hava soğutma ekleyebilirsin.ssd arttırmak yerine işlemci soğutucu eklesem daha iyi olmaz mı? fazla bütçem yok ikisinden birini yapmak zorundayım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakartta pek iyi değil sanırım
evetbu belirtilen pc de knight online cs 2 ve bf 2042 rahat bir şekilde oynanır mı acaba ?
Knight i patates pc ile de oynarsın hocam ama hangi pcyi alırsan al maradon da kasarbu belirtilen pc de knight online cs 2 ve bf 2042 rahat bir şekilde oynanır mı acaba ?