Ayarları yükseltince kademe kademe fps artıyor mu ?Yok düşük ayarlarda
oyun testlerinde anakart-işlemci falan hep farklı oluyor. Sizin sistemle birebir mi?Arkadaşlar merhaba elimde rtx 4070 süper ve 7800x3d ile oluşan bir sistem var fakat
Cs2 de fps 380 390 arası lakin oyun testlerine baktığımda rtx 4070 verdiği performans 400 üstü bu nu. Nasıl çöze bilirim
Yani bu ayarlarsa oynuyorumAyarları yükseltince kademe kademe fps artıyor mu ?
Bu kadar düşükte değilde bir tık yüksekte oynayın ki ekran kartına da yük binsin eğer tam kullanmıyorsa fps artabilir.
Yani şöyle 144 var bende lakin sistemin alması gereken fps değerini ulaşmadığını düşünüyorun işlemci aynı ekran kartı aynı cip set400hz monitör yoksa 390 ile 500fpsın arasında bir fark yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun testlerinde anakart-işlemci falan hep farklı oluyor. Sizin sistemle birebir mi?
ayrıca youtube daki çoğu hazır sistem videolarında gösterilen fps değerini, pcyi alınca karşılaşmıyoruz. 5 sistem aldım hepsinde videodakinden az fps verdi 5-10 fps.
Bu nasıl bir cevap. Bu ayarda oynuyorsun da yani diğer ayarlarda durum ne bunu da gözlemlemen lazım. Ne dememizi bekliyorsunuz sihir mi yapacağız karta mı üfleyeceğiz de fps artacak.Yani bu ayarlarsa oynuyorum
Dostum ilk olarak şöyle anlatayım cs bir işlemci oyunu.Sen ekran kartını da kullanmasini istiyorsan ayarlari ve çözünürlüğü en yüksege cekebilirsin.Arkadaşlar merhaba elimde rtx 4070 süper ve 7800x3d ile oluşan bir sistem var fakat
Cs2 de fps 380 390 arası lakin oyun testlerine baktığımda rtx 4070 verdiği performans 400 üstü bu nu. Nasıl çöze bilirim
burdaki kitle bir degişik o 10 fps bile kovalayan adam var amac monitorun destekleyip desteklememesi degil fpsde onu görecek başka bir şey degil400hz monitör yoksa 390 ile 500fpsın arasında bir fark yok.
oyun testlerinde anakart-işlemci falan hep farklı oluyor. Sizin sistemle birebir mi?
ayrıca youtube daki çoğu hazır sistem videolarında gösterilen fps değerini, pcyi alınca karşılaşmıyoruz. 5 sistem aldım hepsinde videodakinden az fps verdi 5-10 fps.
Bilgili birisine benziyorsunuz. Ne güzel arkadaşın sorununu çözerseniz müteşekkir olur. Örnek forum üyesi olmak için bir yol bu.burdaki kitle bir degişik o 10 fps bile kovalayan adam var amac monitorun destekleyip desteklememesi degil fpsde onu görecek başka bir şey degil
fps degişikliginin bir cok nedeni olabilir update gelmiş olabir cs'ye en basitinden
İşlemci ayını ve ekran kartı marka olarak farklı ama işlemci olarak aynı 4070 süper400hz monitör yoksa 390 ile 500fpsın arasında bir fark yok.
İşlemci ayını ve ekran kartıda aynı
Yok o anlamda değil her şeyi yükseyemi cekeyim ?Bu nasıl bir cevap. Bu ayarda oynuyorsun da yani diğer ayarlarda durum ne bunu da gözlemlemen lazım. Ne dememizi bekliyorsunuz sihir mi yapacağız karta mı üfleyeceğiz de fps artacak.
Kankam mesela valoratda fps 780 800 arası iken cs 2 garip arka planda çok fazla bişeyde açık kalmıyor baktığımdakanka oyun ici kulllanım degerlerine bak, test videolarındaki kullanım degerleriyle karsılastır. Daha az kullanıyorsa daha az fps vermesi normaldir. Neden daha az kullanıyor diyorsan bunun sebebi yukarda bir arkadasın dedigi gibi diger bilesenler olabilir. Oyun update almıstır optimizasyonla ilgili sorunlar olabilir. Windows ici ayar farklılıgı arkaplanda acık uygulamalar vs vs bir cok sebep olabilir. Asagı yukarı yakın fpslerden bahsediyoruz zaten. Bir sorun yok gibi.