Neler Yeni

RTX4070SUPER-RYZEN 5 7600-32GB (2x16GB)RAM-2TB NV3 Gen4x4 NVMe M.2 SSD-650W/PSU

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Yağız
biz insanların neyi ne ayarda oynayacağını konuşmuyoruz, her oyun bir yerden sonra darboğaz yapar, diğer türlü sınırsız fps değeri elde ederdik, darboğaz testlerinin mantığı da bu, sen o siteden 2k 4k seçersen, sana darboğaz yaşamayacağını söyler, çünkü 4k en lowda bile oynasan gpu'nun ürettiği hesaplamalar işlemciyi zorlayacak seviyeye erişmeyecektir, bunu hesaplar o site, zaten sitede %15 darboğaz olacağı söylenmiş, sitedeki bilgi doğru diyorum sadece, alma bu kartı oyun oynayamassın demiyoruz.
Tamam da bu testlerin sana bana faydası yok eğer sen ekstra bu darboğaz muhabbetine takan biri değilsen bi kullanıcı napar mesela elinde 1080p bi monitör var ekran kartı 4070s bu adam neden grafikleri düşürsün ultrada oynar zaten hikayeli oyununu hani bu siteye bakıp aa %15 darboğaz var 1080p de oynayamam falan diye mi düşünsün kökler grafikleri oynar

basics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
guclu k
Tamam da bu testlerin sana bana faydası yok eğer sen ekstra bu darboğaz muhabbetine takan biri değilsen bi kullanıcı napar mesela elinde 1080p bi monitör var ekran kartı 4070s bu adam neden grafikleri düşürsün ultrada oynar zaten hikayeli oyununu hani bu siteye bakıp aa %15 darboğaz var 1080p de oynayamam falan diye mi düşünsün kökler grafikleri oynar
tabi ki orası öyle, ben sadece low'da rekabetçi oyun oynayacağı senaryo üzerinden örnek verdim, savunduğum şey sitenin verdiği değerlerin, her oyun ve her şartta 'yalan' statüsünde değerlendirilemeyeceği yönündeydi.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,243
İsim
1
tabi ki orası öyle, ben sadece low'da rekabetçi oyun oynayacağı senaryo üzerinden örnek verdim, savunduğum şey sitenin verdiği değerlerin, her oyun ve her şartta 'yalan' statüsünde değerlendirilemeyeceği yönündeydi.
rekabetçi oyunlar artık lowda oynanmıyor zaten esporcuların bile yükseğe çektiği ayarlar var o site tamamen yalan bu arada

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Yağız
CS 1.6 dan sonra hiç rekabetçi oyun oynamadım o yüzden hâlâ grafikleri düşürüyorlar mı bilmiyorum sitenin de pek çok forumdaş yalan olduğunu söylüyor %5 %10 darboğaz falan belki diğer siteler doğrudur da PC buildings in sonuçlarına inanmiyorum açıkçası iyi forumlar hocam

Top Bottom