5070 ti laptop cıkmayabilirŞuanda halihazırda elimde yaklaşık 2200 dolar var (80k tl) acaba 18 inç ve rtx5070ti lı bir laptop alabilme ihtimalim sizce varmıdır? Acaba türkiyeye tahmini ne zaman gelir rtx 50 laptoplar?
ti serili laptoplar az cıkıyorÇıkmayabilirden kastınız nedir hocam?
görmedim ben o zaman cıkarHocam tanıttılar ya ces de? Hatta 1600 dolar fiyat etiketi koydular yanlış hatırlamıyorsam.
Rtx5070 ti 1600 dolar (57k) fiyat ile çıkacak ama basic model bu şekilde olacak. 18 inç bir laptop ve Türkiyedeki malum vergiler cart curtlar ile acaba bütçem yeterli olurmu almaya?3070 ti laptop var ama 4070 ti yoktu galiba. 5070 ti çıkarsa 80k falan olur büyük ihtimal.
Yurt dışı zaten çok iyi ama Türkiyede işler nasıl olacak orası meçhul. Ah bir tanıdık olsaydı yurt dışından.Bestbuy'dan alacağım ben peşin fiyatına 12 taksit. İmkan varsa çok uyguna geliyo. Eyalet vergisi hariç bu fiyat. O da zaten 100 küsür dolar falan.
Yeterli olur gibi ama siz yine nolur nolmaz bütçeyi daha yüksek tutmaya çalışın.Rtx5070 ti 1600 dolar (57k) fiyat ile çıkacak ama basic model bu şekilde olacak. 18 inç bir laptop ve Türkiyedeki malum vergiler cart curtlar ile acaba bütçem yeterli olurmu almaya?
Yurt dışı zaten çok iyi ama Türkiyede işler nasıl olacak orası meçhul. Ah bir tanıdık olsaydı yurt dışından.
Valla hocam bu bütçe bile sınırın sınırı artık. Para şuanda altında. Altın ne kadar artarsa bütçe o olur artık.Yeterli olur gibi ama siz yine nolur nolmaz bütçeyi daha yüksek tutmaya çalışın.
önerim eğer imkanın varsa gürcistan gibi yakın ülkelerden gidip alman olur çünkü üst düzey laptoplarda çok ciddi farklar var laptopun değeri arttıkça vergi orantılı değil katlanarak artıyor bundan dolayı yurtdışından almanı tavsiye ederim. Elinde gayet iyi bütçe var bence bu bütçeyle dışarıdan 5070 ekran kartlı rog serisi sağlam dolu bir laptop bile rahatça alınabilir. Arkadaşım tax free ile japonyadan 4080 olan laptopu 350K japon yenine satın almıştı buda aşağı yukarı 2300 dolar yapıyor şuanŞuanda halihazırda elimde yaklaşık 2200 dolar var (80k tl) acaba 18 inç ve rtx5070ti lı bir laptop alabilme ihtimalim sizce varmıdır? Acaba türkiyeye tahmini ne zaman gelir rtx 50 laptoplar?
Hocam hâla yurt dışından getirebilecek bir akraba yada tanıdık arıyorum. Dayım güya getirecekti ama o da öyle şeyler gelmez diyip yan çizdi. Eğer kendi başıma dışarıdan almak masraflar dahil falan 10-15k daha ucuz olursa öyle yapacağım artık son çare.önerim eğer imkanın varsa gürcistan gibi yakın ülkelerden gidip alman olur çünkü üst düzey laptoplarda çok ciddi farklar var laptopun değeri arttıkça vergi orantılı değil katlanarak artıyor bundan dolayı yurtdışından almanı tavsiye ederim. Elinde gayet iyi bütçe var bence bu bütçeyle dışarıdan 5070 ekran kartlı rog serisi sağlam dolu bir laptop bile rahatça alınabilir. Arkadaşım tax free ile japonyadan 4080 olan laptopu 350K japon yenine satın almıştı buda aşağı yukarı 2300 dolar yapıyor şuan