Mehmet_emin3
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Ortalama 1-1.5 dakikada yapabiliyorum önerisi olan var mı ayrıca Qiyi warrior S düşünüyorum sizce nasıldır
hocam kusura bakmayın tam olarak bilgi sahibi değilim ama pazardan alınan 10TL lik rubik küp ile ne gibi bir fark varOrtalama 1-1.5 dakikada yapabiliyorum önerisi olan var mı ayrıca Qiyi warrior S düşünüyorum sizce nasıldır
Esneklik, dönme, tutuş vs çok fark ediyor pazardan aldığın küple 30 saniyeye bile zor düşersin belki ama moyu veya qiyi gibi gibi markalarla bu süre çok kısalıyor.hocam kusura bakmayın tam olarak bilgi sahibi değilim ama pazardan alınan 10TL lik rubik küp ile ne gibi bir fark var
Qiyi nin warrior s önerir misinizEsneklik, dönme, tutuş vs çok fark ediyor pazardan aldığın küple 30 saniyeye bile zor düşersin belki ama moyu veya qiyi gibi gibi markalarla bu süre çok kısalıyor.
Bunu her ne kadar anlatsakda anlamazsin eline alip bir süre vakit geçirdiginde kendin zaten anlarsin nasil bir fark oldugunuhocam kusura bakmayın tam olarak bilgi sahibi değilim ama pazardan alınan 10TL lik rubik küp ile ne gibi bir fark var
Eskiden markalar hakkında daha bir bilgi sahibiydim ama artık sadece çözmek ile uğraşıyorum elimdekileri kullanıyorum, elimdekilerde internetten alınmış orta halli küpler beni idare ediyor o yüzden maalesef yardım edemeyeceğim.Qiyi nin warrior s önerir misiniz
Post automatically merged:
Bunu her ne kadar anlatsakda anlamazsin eline alip bir süre vakit geçirdiginde kendin zaten anlarsin nasil bir fark oldugunu