Neler Yeni

Rufus Hata Flash Biçimlendirilemiyor

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Asil
Biosa gir.

Security kısmına gel, Secure Boot Menu kısmına tıkla, Secure Boot Control'ü disabled yap.

Sonra biosa girip uefi kısmından Windows kurulumunu başlat.

Eğer hâlâ olmazsa şunu dene,

Boot kısmına gel, Fast Boot'u disabled yap, Launch CSM'yi enabled yap.

Kaydet ve çık bakalım olacak mı.
Knk Windows u kurarken bir sorunla karşılaştım videoya çektim herşeyi. Sorun detaylı bir şekilde videonun açıklamasında yazıyor. Yardımcı olursan sevinirim.

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Nihat Çebi
Knk Windows u kurarken bir sorunla karşılaştım videoya çektim herşeyi. Sorun detaylı bir şekilde videonun açıklamasında yazıyor. Yardımcı olursan sevinirim.
Hocam bu ekrandayken usbyi çıkarın. O yüzden sürekli tekrar windows kurulum ekranına tekrar atıyor. Yeniden başlatırken usbyi çıkarıp devam edin yüksek ihtimalle olucak. Çünkü herhangi bi hata göremedim.

Ekler

• Screenshot_2023-07-11-08-42-34-095_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2023-07-11-08-42-34-095_com.google.android.youtube.jpg
    416.5 KB · Hit: 35

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Asil
Hocam bu ekrandayken usbyi çıkarın. O yüzden sürekli tekrar windows kurulum ekranına tekrar atıyor. Yeniden başlatırken usbyi çıkarıp devam edin yüksek ihtimalle olucak. Çünkü herhangi bi hata göremedim.
Tamam hocam ancak 3-4 kez denedim o ekran sadece son denememde yani videoda denk geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı zamanda Recep Baltaş'in videosunda öyle bir şey demiyordu garanti olsun diye oradan bakıyordum.

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Nihat Çebi
Tamam hocam ancak 3-4 kez denedim o ekran sadece son denememde yani videoda denk geldi

Aynı zamanda Recep Baltaş'in videosunda öyle bir şey demiyordu garanti olsun diye oradan bakıyordum.
Deneyin, hatayla karşılaşırsanız ekran görüntüsü atın hocam.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Asil
Hocam birde çıkardıktan sonra tekrar takmam gerekir mi

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Asil

Ekler

• 16890550094686029316037791426001.jpg
    16890550094686029316037791426001.jpg
    3.7 MB · Hit: 32

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Nihat Çebi
Kanka internete baglanma kısmında evin yakınındaki hiçbir wifi gözükmüyor ve atlama gibi bir kisimda yok
Bu sorunu bilgisayarı kurduktan sonra çözüceksin. Laptopun yanında gelen usb veya dvd tarzı bir şey varsa onunla kurucaksın. Yoksa eğer hpnin sitesinden driver kurucaksın başka bilgisayardan usbye. Windows kurulumunu internetsiz yapın laptoplarda böyle sorunlar mevcut maalesef. Driver kurulu gelmiyor :D

WiFi driveri kurulu olmadığı için görmüyor kısaca.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Asil
Bu sorunu bilgisayarı kurduktan sonra çözüceksin. Laptopun yanında gelen usb veya dvd tarzı bir şey varsa onunla kurucaksın. Yoksa eğer hpnin sitesinden driver kurucaksın başka bilgisayardan usbye. Windows kurulumunu internetsiz yapın laptoplarda böyle sorunlar mevcut maalesef. Driver kurulu gelmiyor :D

Hocam USB yok kutuda driver linkini atar misjniz ve nasıl yapmam gerek hiçbir fikrim yok

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Nihat Çebi
Ethernet kablosunu bağlayabilirsen modemdeki kabloyu al pcye tak bakalım belki internet gelir.

Hocam USB yok kutuda driver linkini atar misjniz ve nasıl yapmam gerek hiçbir fikrim yok
Bilgisayarın modelini öğrenebilir miyim? Model numarasını.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Asil
Ethernet kablosunu bağlayabilirsen modemdeki kabloyu al pcye tak bakalım belki internet gelir.

Bilgisayarın modelini öğrenebilir miyim? Model numarasını.
Hocam wifi üst katta o biraz zor ama model numarası sanırım bu tam emin olamadım çünkü ürünün en sonuna yazmislar

54S73EA​

Eğer bu değilse PC su:
ncu Dizüstü Bilgisayarı Kategorisinde En Çok Satılan 4. Ürün

HP Victus Gaming AMD Ryzen 7-5800H 16GB 1TB SSD RTX3060 6GB 16.1" 144hz FHD DOS Gaming Laptop 54S73EA​

Hocam birde driver kurarken USB yi NTFS yapıp içindeki ISO dosyasını vs silmeliyim değil mi

Top Bottom