YiğitY.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
Enerjik dalgın arası
Dalgınlık vermesinin sebebi ben baya küçükken babam arabada yolculuk yaparken hep bu tarz şarkılar açardı eskilere götürüyor beni çok büyük olmasamda
Enerjik dalgın arası
Dalgınlık vermesinin sebebi ben baya küçükken babam arabada yolculuk yaparken hep bu tarz şarkılar açardı eskilere götürüyor beni çok büyük olmasamda
gökseli dinlemiyorumsonunda göksel dinleyen birisi
Youtube Music cidden eskisi gibi değil. Yani ilk kullanmaya başladığım zamanlarda algoritması pek iç açıcı değildi. Ama arkasında Google olunca ve zaman içinde öğrenerek gelişmiş. Cidden kişiselleştirilmiş mix ve radyoları çok iyi oluşturuyor.Konudan bağımsız Youtube'un Türkçe Rock listesinde gerçekten rock sayılabilecek parçaların olması sevindirici. Bir de Spotify'ın Türkçe Rock listesine bak, komedi resmen.
Aslında bahsettiğim olay senin dediğinle pek ilgili değil. Spotify'ın da genel olarak kişiselleştirilmiş öneri ve radyoları tutarlı ve başarılı, yeni şeyler keşfetmek için yararlı.Youtube Music cidden eskisi gibi değil. Yani ilk kullanmaya başladığım zamanlarda algoritması pek iç açıcı değildi. Ama arkasında Google olunca ve zaman içinde öğrenerek gelişmiş. Cidden kişiselleştirilmiş mix ve radyoları çok iyi oluşturuyor.