Neler Yeni

🎶 Ruh Hali ve Aktiviteye Göre Çalma Listesi Paylaşım Etkinliği

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Yiğit Yenigün
Enerjik dalgın arası
Dalgınlık vermesinin sebebi ben baya küçükken babam arabada yolculuk yaparken hep bu tarz şarkılar açardı eskilere götürüyor beni çok büyük olmasamda
Özellikle bu şarkı baya daldırır beni bu tür ritmik şarkılar benimde hoşuma gidiyor

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,826
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
sonunda göksel dinleyen birisi
gökseli dinlemiyorum
hissediyorum
aşığım belki de göksele
inanılmaz bir ses, utangaç bir kişilik, nahif bir mizaç ve inanılmaz güzelliğiyle tam bir istanbul hanımefendisi
o eski romanlarda hep hayal ettiğim gibi

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Konudan bağımsız Youtube'un Türkçe Rock listesinde gerçekten rock sayılabilecek parçaların olması sevindirici. Bir de Spotify'ın Türkçe Rock listesine bak, komedi resmen.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Konudan bağımsız Youtube'un Türkçe Rock listesinde gerçekten rock sayılabilecek parçaların olması sevindirici. Bir de Spotify'ın Türkçe Rock listesine bak, komedi resmen.
Youtube Music cidden eskisi gibi değil. Yani ilk kullanmaya başladığım zamanlarda algoritması pek iç açıcı değildi. Ama arkasında Google olunca ve zaman içinde öğrenerek gelişmiş. Cidden kişiselleştirilmiş mix ve radyoları çok iyi oluşturuyor.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Youtube Music cidden eskisi gibi değil. Yani ilk kullanmaya başladığım zamanlarda algoritması pek iç açıcı değildi. Ama arkasında Google olunca ve zaman içinde öğrenerek gelişmiş. Cidden kişiselleştirilmiş mix ve radyoları çok iyi oluşturuyor.
Aslında bahsettiğim olay senin dediğinle pek ilgili değil. Spotify'ın da genel olarak kişiselleştirilmiş öneri ve radyoları tutarlı ve başarılı, yeni şeyler keşfetmek için yararlı.

Fakat Spotify Türkiye listeleri gerçekten çok dandik, kendi ilgilendiğim tür olan Rock listesine baktığımda son dönem birbirinin kopyası gibi olan pop şarkılarını görmek sinir bozucu. Bilerek yapılan bir şey mi bilmiyorum ama hoş değil, millete rock müziği böyleymiş gibi gösteriyorlar.

Rock müzik milliyetçisi olarak kınadığım bir mevzu.

Top Bottom