Merhabalar;
Ruh sağlığı ve hastalıkları ilgi konum. Spesifik olarak depresyon ve anksiyete ile ilgileniyorum.
Bu konuda bildiklerimi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım.
Konuların içeriği;
Meraklısına kaynaklarım;
UYARI: DA Forum'da paylaşacağım konular profesyonel desteği yerini tutmamaktadır. Sizlere aktaracağım bilgiler hayatınızda bir nebze de olsa kolaylık sağlayacaktır.
Birebir konuşma ile arkadaşlık sağlayabilirim. Forum içi özel mesaj ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Discord harici bir yerden yazışma sağlanamamaktadır.
Forum içi mesajlaşma sadece ön tanışma içindir. Discord adresi özel mesaj kanalından talep edilmesi halinde iletilir.
Ruh sağlığı bağlamında;
Şimdiye kadar birkaç kişiye yardımım dokunmuştur vesselam. Fakat bir kendi söküğümü dikemedim. Eyvallah!
Bu konuda bildiklerimi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım.
Konuların içeriği;
- Depresyon hakkında genel bilgi
- Anksiyete hakkında genel bilgi
- İntihar hakkında genel bilgi
- Kendi kendine tedavi etme yöntemlerinden
Meraklısına kaynaklarım;
- Judith S. Beck
- Oya Sorias
- David Burns
UYARI: DA Forum'da paylaşacağım konular profesyonel desteği yerini tutmamaktadır. Sizlere aktaracağım bilgiler hayatınızda bir nebze de olsa kolaylık sağlayacaktır.
Birebir konuşma ile arkadaşlık sağlayabilirim. Forum içi özel mesaj ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Discord harici bir yerden yazışma sağlanamamaktadır.
Forum içi mesajlaşma sadece ön tanışma içindir. Discord adresi özel mesaj kanalından talep edilmesi halinde iletilir.
Ruh sağlığı bağlamında;
- kişi kendinin doktoru olmalıdır
- psikolojik hastalıklar zayıflıktır
- ilaç kullanımı zayıflıktır
Şimdiye kadar birkaç kişiye yardımım dokunmuştur vesselam. Fakat bir kendi söküğümü dikemedim. Eyvallah!