Neler Yeni

Ruhsata bagaj işletmek

Manusya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Nusret kahraman
Arkadaşlar merhaba, Mondial rx1 evo motorum ile Hyosung gd250n takası yapacağım, rx1 Evo da yan çantalar ve arka çanta olduğu için kullanimina çok alıştım, bu motora da çanta işletmek istiyorum, ama alırken noterde "çanta takacağım işletir misiniz? Diyebiliyor muyum? İki kere ruhsat çıkarma parası vermeden bu işi nasıl hallederim? Yardımcı olursanız sevinirim.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Kerem Uyar
Arkadaşlar merhaba, Mondial rx1 evo motorum ile Hyosung gd250n takası yapacağım, rx1 Evo da yan çantalar ve arka çanta olduğu için kullanimina çok alıştım, bu motora da çanta işletmek istiyorum, ama alırken noterde "çanta takacağım işletir misiniz? Diyebiliyor muyum? İki kere ruhsat çıkarma parası vermeden bu işi nasıl hallederim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Okuyabilirsin

Manusya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Nusret kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okuyabilirsin

Burada halihazırda motoru olan insanların ruhsata işletme konusu ele alınmış, ben motoru alırken işleyemez miyim diye merak ediyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.

CoNKeR

80+ Bronze
Motor sıfır alınıyorsa, bayi belgeleri götürürken yan çantalar dahildir şeklinde bir yazı yazıyor ve ruhsata işleniyor. Bu işlem noterde tanıdığınız varsa da yapılabiliyor (sıfır alınırken). Ama ikinci else onu bilmiyorum.

Top Bottom