Neler Yeni

Rus kitaplarında yaşıyorum yardım edin

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
O gün çalıştığım parayla karnım yetecek kadar para kazanmaya başladım kalan parayla hayvanlara erzak alıyorum paltom yok ceket giyiyorum bu ne diyorum kitapta iyi hoş duruyo du

acaba siz hangi kitabı kendinizle özdeşleşmişsinizdir

Kovalev öyle sevinçliydi ki gülmeye başladı. Ancak bu dünyada hiçbir şey ebediyen sürmez. Dolayısıyla neşe, ikinci dakikada birincidekinden daha az canlıdır; üçüncü dakikada biraz daha zayıflar. En sonunda da bütünüyle yok olur ve yeniden eski normal hâlimize döneriz. Tıpkı durgun suya atılan bir taşın neden olduğu halkaların en sonunda suyun yüzeyiyle bir olup yitmesi gibi.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
O gün çalıştığım parayla karnım yetecek kadar para kazanmaya başladım kalan parayla hayvanlara erzak alıyorum paltom yok ceket giyiyorum bu ne aw diyorum kitapta iyi hoş duruyo du

acaba siz hangi kitabı kendinizle özdeşleşmişsinizdir

Kovalev öyle sevinçliydi ki gülmeye başladı. Ancak bu dünyada hiçbir şey ebediyen sürmez. Dolayısıyla neşe, ikinci dakikada birincidekinden daha az canlıdır; üçüncü dakikada biraz daha zayıflar. En sonunda da bütünüyle yok olur ve yeniden eski normal hâlimize döneriz. Tıpkı durgun suya atılan bir taşın neden olduğu halkaların en sonunda suyun yüzeyiyle bir olup yitmesi gibi.
internetin en derin noktası bu konu sanırım.

arisaka

80+ Bronze

Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Metin dal
Allah kurtarsın

Top Bottom