Neler Yeni

RUSH Direksiyon Seti

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Logitech, bakmanı öneririm.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
FFB yazılmamış. Yok sanırım.
İkinci el G29 almak daha mantıklı bence

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dikkatli bak "çift titreşimli geri bildirim" diye yazılmış. Bu ürün hakkında pek bilgi sahibi değiliz o yüzden önermek... bilemiyorum.
Sadece titreşim motoru manasında değil . Geri toplama ve yol koşullarını aktarma başlıklarında da değerlendirmek lazım.
Videoya bakarsak ürün kendi kendini güzelce toplamıyor ve tırtıklı dönüyor.
Ffb deyince sadece titreşim motoru olarak bakmamak lazım.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Sadece titreşim motoru manasında değil . Geri toplama ve yol koşullarını aktarma başlıklarında da değerlendirmek lazım.
Videoya bakarsak ürün kendi kendini güzelce toplamıyor ve tırtıklı dönüyor.
Ffb deyince sadece titreşim motoru olarak bakmamak lazım.
Aslında titreşim motoru varsa FFB %99 olur zaten. Ama nasıl bir FFB olduğu da tartışılır. Mesela çok gereksiz güçlü bir FFB ise düzlükte bile kullanılmaz kendim deneyimlemiştim, o denediğim simulatörde düzlükte bile direksiyonu sıkı tutmasan araba spin atıyodu. Çok az FFB olursa da FFB yokmuş gibi olur. Ki ben mesajı kısa tutmak için sadece FFB'nin azlık ya da çokluğundan bahsediyorum yoksa daha kriter sayısı var.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçen ay ben de ilk defa direksiyon seti araştırırken en mantıklı seçeneğin Logitechler olduğunu gördüm. 2Kya temiz bir G920 buldum. Alacaksan kaliteli bir şey al. 2k civarına G29 ve G920ler var. Bu fiyat bandında olan sıfır ürünler parasını hak etmiyor. Ayrıca arkadaşın attığı videoyu inceledim biraz direksiyonu hafif döndürünce oyunda tak diye atıyor (eğer videoda lag yoksa). Logitechte 1 milim bile döndürsen temiz bir şekilde dönüyor.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aslında titreşim motoru varsa FFB %99 olur zaten. Ama nasıl bir FFB olduğu da tartışılır. Mesela çok gereksiz güçlü bir FFB ise düzlükte bile kullanılmaz kendim deneyimlemiştim, o denediğim simulatörde düzlükte bile direksiyonu sıkı tutmasan araba spin atıyodu. Çok az FFB olursa da FFB yokmuş gibi olur. Ki ben mesajı kısa tutmak için sadece FFB'nin azlık ya da çokluğundan bahsediyorum yoksa daha kriter sayısı var.
Hiç FFB'li direksiyon seti deneyimim olmadı ama bu azlık çokluk meselesinde haklısınız. Bilmem ne dersiniz ama sırf sıfır diye 2800 tl verip fren sertliği dahi ayarlanamayan bir set almak mantıklı gelmiyor.
Gerçekten g29 almak bence daha mantıklı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,301
İsim
Diyarhan
Aman ha 2. Elde bu paraya birsürü g29 var.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,026
İsim
göksel yurtcan
şahsen ben beğendin 0 şartsa alınabilir ama o fiyata 2.elde g29/27 falan bulunabilir

Sevtun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tuncay
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,398