aldıgınız vp nin bir fiş gibi bişey olması laszım o sekılde alınabılıyor2 adet riot hesabim calindi birine 3000vp cekmistim ticket attim 2 gundur geri donus olmadi nasil alabilirim hesabimi?
bekleyıceksnızı baska seyı yokVar fisi ticket attim tickettada yolladim daha geri donus olmadi
alırsınız gıbıme gelıyor arkadasımın basınada zamanında gelmıstıAlirmiyim? Vp faturalari var oyun oynarkenki videolsrim vs var
Riot hizmetleri kadar üst hizmet görmedim herhangi bir oyun firmalarında.2 adet riot hesabim calindi birine 3000vp cekmistim ticket attim 2 gundur geri donus olmadi nasil alabilirim hesabimi?
Hocam mailime kacak girmisler 2 hessbimida calmislsr bi hesabima 7000tl yatirmistim immo1 di rankim umarim alirim sizde mi ticket uzeri gorustunuzRiot hizmetleri kadar üst hizmet görmedim herhangi bir oyun firmalarında.
Hesabım çalındı 3-5 gün sonra hemen aldım.
Ve kesinlikle benim hatamdi çalınma sebebi
Yani korkma
Sen ticket at sana ilk skin ve ilk epostayi hatta ilk ajanı soruyor zaten bunlar önemli detaylar sonra verirler diye düşünüyorumHocam mailime kacak girmisler 2 hessbimida calmislsr bi hesabima 7000tl yatirmistim immo1 di rankim umarim alirim sizde mi ticket uzeri gorustunuz