Üstünden çok zaman geçdi mi geçmediyse eline çekiç al yık dearkadaşlar merhaba rust oynuyorum evim küçük bende 2. katı çıkmak istiyorum çatıyı taşladım nasıl kırarım kolayca
?öyle olmuyor maleseeff
Knk saat geçmediyse çekiçle kır geçtiyse valla yapcak pek bir şey yok C4 veya konserve bombası dene yada çok kişi iseniz mızrakla kırın zaten Max 1k odun harcanır sadece zaman lazımarkadaşlar merhaba rust oynuyorum evim küçük bende 2. katı çıkmak istiyorum çatıyı taşladım nasıl kırarım kolayca
eline çekici alıp yık diyemiyorun artık
eyw sağolKnk saat geçmediyse çekiçle kır geçtiyse valla yapcak pek bir şey yok C4 veya konserve bombası dene yada çok kişi iseniz mızrakla kırın zaten Max 1k odun harcanır sadece zaman lazım
Knk zaman geçmiş galiba
dostum bir şeye yükseltiysen kısa bir zamanı vardı o sürede yıktın yıktın yoksa bir daha çekiçle yıkamazsın eline kazmayı alıp kırmak zorundasın fakat sana tavsiyem yeni ev yap 2 katlıarkadaşlar merhaba rust oynuyorum evim küçük bende 2. katı çıkmak istiyorum çatıyı taşladım nasıl kırarım kolayca
O zaman ya c4 yada spear yardımıyla kıreline çekici alıp yık diyemiyorun artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eyw sağol
Rica ederim knkm her zaman ama C4 harcama çok zor bulunuyor patlayıcı tabanca mermisi de olabilir veya roket ama kapıyı aç dışardan at roketieline çekici alıp yık diyemiyorun artık
eyw sağol
Dikkat et raid yemeeline çekici alıp yık diyemiyorun artık
eyw sağol
Hangi sunucu bende gelebilirim belki ? Silinmiş tekrar yüklüyorum 20 dk sonra gelirim belkimızrakla kırıcam arkadaşımla
Kaç kişisiniz roket yapmak çok pahalı değilmızrakla kırıcam arkadaşımla