konsol açılmıyor direk sunucular kısmından girdik yapı inşa edebiliyoruz ama nasıl yıkabiliyoruz çözemedimModlu sunucularda remove komutu oluyor ama modsuzlarda nasıl bilmiyorum. En son oynadığımda yoktu
TC (alet dolabı) varsa evde belirli bir süresi var tam bilmiyorum o süre geçmeden eline çekiç alıp sağ click basılı tutup yık diyebilirsiniz fakat o süre dolduysa duvar taş iste ters olan tarafını biraz daha beyaz olur o kısım orayı herhangi bir vurucak alet ile yıkmanız gerekir bu da uzun sürerarkadaşlar küçük bi ev yaptık genişletmek için ufak bi yapı yıkıp genişletmek istiyoruz nasıl yıkılacak bilginiz var mı çıldırıcam yeniyim
sağ click uzun süre bastığımızda sadece yükseltme kısmı oluyor başka bir şey çıkmıyor yapı ile alakalıTC (alet dolabı) varsa evde belirli bir süresi var tam bilmiyorum o süre geçmeden eline çekiç alıp sağ click basılı tutup yık diyebilirsiniz fakat o süre dolduysa duvar taş iste ters olan tarafını biraz daha beyaz olur o kısım orayı herhangi bir vurucak alet ile yıkmanız gerekir bu da uzun sürer
o zaman süresi geçmiş yapı hangi üründen taş, odun ,saman ?sağ click uzun süre bastığımızda sadece yükseltme kısmı oluyor başka bir şey çıkmıyor yapı ile alakalı
Peki sadece tahtaysa napıcazModlu sunucu girmediyseniz 10 dakika kadar süre veriyor yıkman için o süre içinde yıkmazsan geçmiş olsun. Duvar taş ise duvarın ters tarafından kazmayla ya da deliciyle vura vura kırmanız lazım.
tahtaysa da aynı ters tarafından vurarak rahat bir şekilde kırarsınız. kılıç satır vs kırıyor rahatçaPeki sadece tahtaysa napıcaz
Modlu ise sohbet kısmına bi /remove yazmayı dene varsa işe yarayacaktır yoksa kıracaksınız oda olmazsa basenin çıkış kapısından başla genişletmeye kafanda tasarlaPeki sadece tahtaysa napıcaz
Yapıyı yeni yaptıysan çekiçle yıkabiliyosun ama belli bir süre geçtiyse veya son yaptığın yapı değilse duvarı yıkamıyosunarkadaşlar küçük bi ev yaptık genişletmek için ufak bi yapı yıkıp genişletmek istiyoruz nasıl yıkılacak bilginiz var mı çıldırıcam yeniyim
kumaşı en basit elde etme yöntemi dikiş seti halat muşamba eritmek. Taş da haritadaki beyaz karlı alanlarda ve dağlık yerlerde çok olur. Haritada bir kaç farklı yerde nehir var onların yanında kabak ve mısır yetişiyor ordan toplayıp eve stok yapabilirsiniz. Alternatif olarak biraz zor fakat kumaş ve yiyecek için tarla da kurabilirsiniz.peki beyler kumaş nasıl toplanıyor ve taş çok zor bulunuyor taşın bi makarası var mı yemek için alternatif ne var çok oldum biraz ama kusura bakmayın gerçekten bir şey bilmiyorum oyun hakkında eğitici bi makalede yok işin kötü tarafı