Neler Yeni

Çözüldü✓ Rust yeni güncellemeden sonra yapı ve diğer dokular bozuk görünüyor

egemeen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Egemen Yiğit Şahin
Dün Rust'ı güncellediğim de oyuna girdim normal bir şekilde oynarken bir anda görüntü bozuldu yapılar ağaçlar çimenler bulanık ve dümdüz gözüküyor bu yeni güncellemeden mi kaynaklı yoksa başka bir şey mi normalde böyle bir sorunum yoktu. PC bileşenlerim kötü fakat düşük FPS de görüntü bozulmadan oynayabiliyordum. Bu durumun çözümü nedir? Aşağıya görselleri bırakacağım. (Ayrıca bu gece format attım düzelir diye yine de düzelmedi aynı bu şekilde gözüküyor.)
RUST3.png
RUST2.png
RUST1.png

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
EnsarTelli
Saçma olucak ama çık gir yapmayı denedin mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçi format atmışsın şimdi gördüm
Oyundaki parçacık sayılarıyla doku kalitesi ile oynamayı dene belki düzelir

egemeen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Egemen Yiğit Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birden fazla kez ayrıca format attım oyun dosyalarını doğrulama ekran kartının sürücüsünü düşürme daha bir sürü farklı şey denedim fakat halen düzelmedi.

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
EnsarTelli
Birden fazla kez ayrıca format attım oyun dosyalarını doğrulama ekran kartının sürücüsünü düşürme daha bir sürü farklı şey denedim fakat halen düzelmedi.
Ben daha güncellemedim ama senesinin geçen videosunda da olmuştu nasıl düzeltti bilmiyorum
Onlardan destek alsan daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mustafa Kademoğlu
Dün Rust'ı güncellediğim de oyuna girdim normal bir şekilde oynarken bir anda görüntü bozuldu yapılar ağaçlar çimenler bulanık ve dümdüz gözüküyor bu yeni güncellemeden mi kaynaklı yoksa başka bir şey mi normalde böyle bir sorunum yoktu. PC bileşenlerim kötü fakat düşük FPS de görüntü bozulmadan oynayabiliyordum. Bu durumun çözümü nedir? Aşağıya görselleri bırakacağım. (Ayrıca bu gece format attım düzelir diye yine de düzelmedi aynı bu şekilde gözüküyor.)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Grafik ayarlarını paylaşır mısın

egemeen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Egemen Yiğit Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu çözdüm yetkiliyle konuşup
F1 Tuşuna basıp konsola
Ekran kartın 2 GB ise memory_budget 4096
Ekran kartın 8 GB ise memory_budget 8192
yazınca sorun çözülüyor ama geçici bir çözüm olabilir sorunun farkındalarmış çözmeye çalışıyorlar. Aynı sorunu yaşayanlar için yazayım buraya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,215
Üyeler
171,891
Son üye
ZENS
Top Bottom