Neler Yeni

Rusta Nasıl Baslamalıyım

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
yunusemre
Dostlar selam hazır ındırıme gırmısken arkadasımla beraber aldık ve buyuk ıhtımalle hayatımızın baharında sosyallesıp gezmek varken biz bu oyunda akli dengemızı yıtırmeyı sectık her neyse

bu sunuculardan hangısıne gırmelıyız resmi topluluk ve eklentılının farkı ne ve bunlar ıcınden hangı sunucu duo olarak yardım edersenız sevınırım

ayrıca haftalık aylık ve ıkı haftalık yazıyor onların anlamları nedır ve egıtım yazanlar yenı baslayanlar ıcınmı?

Ekler

• Screenshot_66.png
    Screenshot_66.png
    2 MB · Hit: 40

Bünyamina

80+ Platinum
Sizin 3x-5x gibi sunucularda oynamanız lazım.
Eklentiliden tr ya da yabancı sunucularda başlayın.
1 hafta 2 hafta 1 ay dediği sunucunun sıfırlanması. Evler itemler sıfırlanıyor. Çoğu sunucuda öğrendiğin itemler aylık silinir. Tekrar gibi felan çok detay var ya. Oynayıp öğrenmek çok daha iyi olur.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,135
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yeni başladıysan TR sunucularında oynama, hatta daha sonra da oynama. Başta noob friendly, PVE gibi sunucular oluyor oralarda takılın biraz mekanikleri çözün.

Knispel

80+ Bronze
Resmi sunucularda kişi sınırı yoktur fakat oralara girmenizi tavsiye etmem çünkü siz 2-3 arkadaş oyuna girdiğinizde karşınıza 20-30 kişilik gruplar gelip oyununuzu mahvedebilir.
Eklentili sunucular modlu sunuculardır normal oyunun kendi sunucularından farklı olarak 2x 3x 5x 10x gibi hızlı bir şekilde gelişebileceğiniz serverlar vardır örneğin vanilla sunucularda bir ağaca vurduğunuzda 3 odun geliyorsa 2x sunucuda 6 odun geliyor 10x'de 30 odun gibi.
Ben eklentili sunucularda oynamanızı öneririm ve kaç kişiyle oynayacaksanız kişi sayısına uygun sunucu bulun. Sunucuların isimlerinin başında solo-duo-trio-quad gibi işaretler olur ona göre ayarlayın.
Bir server'a girmeden önce serverın ping değerlerine bakmayı da unutmayın mümkünse 80 ping üstü bir sunucuya girmeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,204
İsim
a l p e r
Resmi sunucularda kişi sınırı yoktur fakat oralara girmenizi tavsiye etmem çünkü siz 2-3 arkadaş oyuna girdiğinizde karşınıza 20-30 kişilik gruplar gelip oyununuzu mahvedebilir.
Eklentili sunucular modlu sunuculardır normal oyunun kendi sunucularından farklı olarak 2x 3x 5x 10x gibi hızlı bir şekilde gelişebileceğiniz serverlar vardır örneğin vanilla sunucularda bir ağaca vurduğunuzda 3 odun geliyorsa 2x sunucuda 6 odun geliyor 10x'de 30 odun gibi.
Ben eklentili sunucularda oynamanızı öneririm ve kaç kişiyle oynayacaksanız kişi sayısına uygun sunucu bulun. Sunucuların isimlerinin başında solo-duo-trio-quad gibi işaretler olur ona göre ayarlayın.
Bir server'a girmeden önce serverın ping değerlerine bakmayı da unutmayın mümkünse 80 ping üstü bir sunucuya girmeyin.
Base kurmak şart mı? Sunucuya girip silah bulup direkt millete sataşamıyor muyum

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin 3x-5x gibi sunucularda oynamanız lazım.
Eklentiliden tr ya da yabancı sunucularda başlayın.
1 hafta 2 hafta 1 ay dediği sunucunun sıfırlanması. Evler itemler sıfırlanıyor. Çoğu sunucuda öğrendiğin itemler aylık silinir. Tekrar gibi felan çok detay var ya. Oynayıp öğrenmek çok daha iyi olur.
hocam atıyorum ben baya ugrasıp bır ev vesaıre yaptım bunlar gıdıcekse cok kotu ya butun sunucular ıcın gecerlımı pekı?

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim iade et bu oyunu bilgisayarın kaldırmaz.
bılgısayarım amd fx cunku hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bundan mı baslamalıyım hocam

tamamdır tesekkur ederım

Yeni başladıysan TR sunucularında oynama, hatta daha sonra da oynama. Başta noob friendly, PVE gibi sunucular oluyor oralarda takılın biraz mekanikleri çözün.
hocam pekı sılah bulmak cok zormu bazı oyun sıtelerınde ıtemsatıs gıbı sıtelerde ucuz meblalara ıtemler satılıyor ben olunce bu ıtemlerım dırek gıdıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Lütfü A

tamamdır tesekkur ederım
ping sorunu yok ve kalabalık bir sunucu değil her ağacın arkasından adam çıkmayacak bu sayede oyunu öğrenmek için vaktin olacak.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
yunusemre
ping sorunu yok ve kalabalık bir sunucu değil her ağacın arkasından adam çıkmayacak bu sayede oyunu öğrenmek için vaktin olacak.
anladım 1x dedıgı normalmı yoksa normalın bır ustumu oluyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,135
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

tamamdır tesekkur ederım

hocam pekı sılah bulmak cok zormu bazı oyun sıtelerınde ıtemsatıs gıbı sıtelerde ucuz meblalara ıtemler satılıyor ben olunce bu ıtemlerım dırek gıdıyor mu?
Her sunucunun itemi, mapi farklıdır. Mmorpg gibi karakter kasmiyorsun bunda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Lütfü A
anladım 1x dedıgı normalmı yoksa normalın bır ustumu oluyor
1x normal oluyor yani her item olması gerektiği kadar düşüyor. bence en eğlencelisi 1x.1k saat rust oynadım hiç 1x ten farklı sunucuda oynamadım.

Top Bottom