Neler Yeni

Yardım Rustda saçma hatalar

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
merhaba rust aldım oyuna giriyorum oyuna girerken bile çalışmayı durdurdu diyo suayip diye bi herifin sunucusuna gircem girerken bilmem kaç kere zorluk çekiyorum oyuna giriyorum 10 fps oynuyorum grafiklerimde fazla değil anlayamıyorum oyunda neden böyle saçma optimizasyon sıkıntıları var lan pc cyberpunk normal ayarlar 1080p 40 fps üstü oynuyorum şu soktuğumun rust ı açılmıyo ulan ben şu ana kadar en hatalı en ağır oyun cyberpunk sanıyodum çok gücüme gitti vallaha binbir küfür ettim ya Allah'ın rızası için biri bana bi el atsın arklar giriyo oynuyo ben program yanıt vermiyo hatasıyla uğraşıp duruyom gücüme gitti ya sistemede oyunada o kadar para verdik sistem özelliklerim şunlar
sapphire rx 580 nitro+ 1411 mhz
i5 9400f+stok fan
8 gb 3200 mhz ram
sorunun ram kaynaklı olduğunu düşünüyordum zaten suayip in sunucusuna girerken 10 gb ram den az reminiz var küçük maplere girin falan diyoduda hani oyun açılırkende binbir zorluk çekiyorum oyunu bide ssd ye kurdum hayla aynı deliricem yeminle deliricem biri bana bi el atsın grafikleri kısıyorum oyunda oyun olmuyo sanci gta vice city gibi oynuyom

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,310
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
8GB RAM ile Rust oynanmaz maalesef. Ayrıca konunu daha düzgün bir üslupla aç lütfen.

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
merhaba rust aldım oyuna giriyorum oyuna girerken bile çalışmayı durdurdu diyo suayip diye bi herifin sunucusuna gircem girerken bilmem kaç kere zorluk çekiyorum oyuna giriyorum 10 fps oynuyorum grafiklerimde fazla değil anlayamıyorum oyunda neden böyle saçma optimizasyon sıkıntıları var lan pc cyberpunk normal ayarlar 1080p 40 fps üstü oynuyorum şu soktuğumun rust ı açılmıyo ulan ben şu ana kadar en hatalı en ağır oyun cyberpunk sanıyodum çok gücüme gitti vallaha binbir küfür ettim ya Allah'ın rızası için biri bana bi el atsın arklar giriyo oynuyo ben program yanıt vermiyo hatasıyla uğraşıp duruyom gücüme gitti ya sistemede oyunada o kadar para verdik sistem özelliklerim şunlar
i5 9400f+stok fan
8 gb 3200 mhz ram
sorunun ram kaynaklı olduğunu düşünüyordum zaten suayip in sunucusuna girerken 10 gb ram den az reminiz var küçük maplere girin falan diyoduda hani oyun açılırkende binbir zorluk çekiyorum oyunu bide ssd ye kurdum hayla aynı deliricem yeminle deliricem biri bana bi el atsın grafikleri kısıyorum oyunda oyun olmuyo sanci gta vice city gibi oynuyom
8 gb ram yeterli değil rust için

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,310
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
yok hocam 16 yeterli bence 3060 12gb . 16gb ram . i3 12100f ile full ayarlarda kaymak gibi oynuyorum valla fazlasına gerek yok render yaplmayacksa

Crane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ethem Şahin
i5 9400f+stok fan
8 gb 3200 mhz ram
ram kaynaklı yüksek ihtimalle fakat 8gb ramli bilgisayarım ile gayet rahat oynayabiliyordum ben.

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
Nvidia Gtx 1650 super 4gb 16gb 3600mhz ram Ryzen 3 3100 orta ayarlarda 90 100 fps zar zor görüyordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
16gb ram var rust bazen 10gb ram bile kullanabiliyor ramin yetersiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri