merhaba rust aldım oyuna giriyorum oyuna girerken bile çalışmayı durdurdu diyo suayip diye bi herifin sunucusuna gircem girerken bilmem kaç kere zorluk çekiyorum oyuna giriyorum 10 fps oynuyorum grafiklerimde fazla değil anlayamıyorum oyunda neden böyle saçma optimizasyon sıkıntıları var lan pc cyberpunk normal ayarlar 1080p 40 fps üstü oynuyorum şu soktuğumun rust ı açılmıyo ulan ben şu ana kadar en hatalı en ağır oyun cyberpunk sanıyodum çok gücüme gitti vallaha binbir küfür ettim ya Allah'ın rızası için biri bana bi el atsın arklar giriyo oynuyo ben program yanıt vermiyo hatasıyla uğraşıp duruyom gücüme gitti ya sistemede oyunada o kadar para verdik sistem özelliklerim şunlar
sapphire rx 580 nitro+ 1411 mhz
i5 9400f+stok fan
8 gb 3200 mhz ram
sorunun ram kaynaklı olduğunu düşünüyordum zaten suayip in sunucusuna girerken 10 gb ram den az reminiz var küçük maplere girin falan diyoduda hani oyun açılırkende binbir zorluk çekiyorum oyunu bide ssd ye kurdum hayla aynı deliricem yeminle deliricem biri bana bi el atsın grafikleri kısıyorum oyunda oyun olmuyo sanci gta vice city gibi oynuyom
sapphire rx 580 nitro+ 1411 mhz
i5 9400f+stok fan
8 gb 3200 mhz ram
sorunun ram kaynaklı olduğunu düşünüyordum zaten suayip in sunucusuna girerken 10 gb ram den az reminiz var küçük maplere girin falan diyoduda hani oyun açılırkende binbir zorluk çekiyorum oyunu bide ssd ye kurdum hayla aynı deliricem yeminle deliricem biri bana bi el atsın grafikleri kısıyorum oyunda oyun olmuyo sanci gta vice city gibi oynuyom