Yardım Rustta Kurdugum Sunucu Gorunmuyor

FurkanT57

80+
Reaksiyon skoru
3
Beyler/Bayanlar bu aralar rustta sardim ve oyunu daha iyi ogrenmek ve cozmek adina kendime bir sunucu kurmak istedim. Internetten baktigimda ServerKurma adinda bir site gordum fiyati uygundu. Sunucuya terminal uzerinden ip ve portunu yazarak baglanabiliyorum ama normal server listesinde gorunmuyor. Bir ayarimi var bilmiyorum ama basit olan paketi almistim direk kurulu geliyor server. Desteklerine yazdigim zaman herhangi bir geri donus yapmiyolar. Bir daha da tovbe bu site ile isim olmaz. Bunun gibi bir sorunla karsilasan var mi? Cozumu Nedir? Ayrica bilgisayarimdan da sunucu actigim zaman gorunmuyor portlari falan da aciyorum modemimden tum ayarlar tamam yani ama yine gorunmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de konu icinde farkli birsey daha sorucam belki benden mi kaynaklaniyor diye. Oyuna ilk girisimde olsun, ilk yeni bir server'e baglanirken olsun evimde internet 1-2dk kesilip duzeliyor. Turknet kullaniyorum. Turknet ekibine de bu sorunu soyledim ama bir sorun gorunmedigini dile getirdiler. Biraz garip bir durum gercekten.

Geri