Neler Yeni

Rusya-Ukrayna Savaşındaki Ukrayna askerlerinin son sözleri

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
kaçmak yerine vatanını savunan koca yürekli insanlar bizimkiler de çıkıp mülteci gelsin diyor sap herifler

Napoli

80+
Savaşın acımasız yüzü. Düşünün, Türkiye'ye ait bir adada askersiniz. Sizden çok daha güçlü bir ordu kruvazörlerle uçaklarla bomba yağdırıyor. Öleceğinizi bile bile teslim olmamak için direniyorsunuz...

Birileri de bu ölen askerlerin karılarına kızlarına sulanıyor işte "inşallah bizim ülkeye gelirler" diye.
Türkler olarak savaşa girdiğimizde içimizdeki Tüm mülteciler Türklerin karısına kızına göz dikecekler.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Türkiye ile de Rusya dosttu sözde.
30 küsür şehit Türk askerinin sorumlusu kim?
Türkiye ile Rusya hiçbir zaman dost değildi kardeşim. Ayrıca o zaman biz de onların savaş uçağını düşürmüştük.

Daha dün Azerbaycan cumhurbaşkanı Aliyev Rusya'ya destek verici konuşmalar sergiledi.

Türkiye ile Rusya hiçbir zaman dost değildi kardeşim. Ayrıca o zaman biz de onların savaş uçağını düşürmüştük.

Daha dün Azerbaycan cumhurbaşkanı Aliyev Rusya'ya destek verici konuşmalar sergiledi.
Tamam sen haklısın reis.

Haklıyım zaten git biraz tarih oku bilgilen. Son zamanlarda Rusya ile ilişkiler iyi olabilir ama neredeyse her savaşta karşımızda yer aldılar.
Ben Tarihi her zaman okurum, Enver Paşayı'da Ruslar öldürdü taa 1922'de.
Ruslar hiç bir zaman iyi bir müttefik değildi zaten.

Ben gündemden bahsediyorum.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Ben Tarihi her zaman okurum, Enver Paşayı'da Ruslar öldürdü taa 1922'de.
Ruslar hiç bir zaman iyi bir müttefik değildi zaten.

Ben gündemden bahsediyorum.
Gündemde de ilişkiler iyi olabilir ama dostumuz değiller. Fakat Azerbaycan ile ittifaklar. Yani Rusya, Azerbaycan'a saldırmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,710
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom