Furkan1461
80+ Silver
Rütbeler 5'ten 1'e doğru olsa böylece uzun bir süre aynı rütbede kalmış olmazdık.
Nasıl ya ben anlamadım ?Rütbeler 5'ten 1'e doğru olsa böylece uzun bir süre aynı rütbede kalmış olmazdık.
Csgo mantigi silver 5 silver 3 gibi diyor bence güzel olurduNasıl ya ben anlamadım ?
beynim yetmedi herhalde anlamadım ??Rütbeler 5'ten 1'e doğru olsa böylece uzun bir süre aynı rütbede kalmış olmazdık.
haa anladımCsgo mantigi silver 5 silver 3 gibi diyor bence güzel olurdu
25 tane degil aslında global gibi titanium tek rank supreme platinium vs.ama 25 tane rütbe karışık olmazmıydı ?
Tamamiyle saçma. İyi o zaman plat 1 pro plat 5 çömez.ama 25 tane rütbe karışık olmazmıydı ?
Bak belki şöyle olabilir Hani bu bronze yazıyorya 500 mesaj gerekli ya 50 mesaj attın %10u dolarMesela bronz olmak 500 mesaj gerekli her 100 mesajda 5'ten 1'e doğru gidilebilir silver için 2000 mesaj gerekli her 300 mesajda 5'ten 1'e doru gidilebilir gol için 600 mesajda plat için 1000 mesajda titanium için 2000 mesajda.
psu olmazsa sistem olmaz reisForuma güç falan mı veriyoruz biz? Ne alaka bu PSU sertifikaları?