Gördüğüm en klas rütbe isimleriForumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
Önemli NOT: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
ama kalite olup bronze olmayınca özel fırsatlar kaçıyorRütbe ne kadar önemli tartışılır . Önemli olan mesaj sayısı değil, kalitesidir dostlar.
Donanım arşivu forum özel sistemler daha gelir dimi abi benim bütçe 6000-7500 arasıÖnemli NOT2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri sınırsız forumumuzdan uzaklaştırılır.
Abdullah abi bir tane yapıp bırakmaz merak etme, gelir yine foruma özel sistemlerDonanım arşivu forum özel sistemler daha gelir dimi abi benim bütçe 6000-7500 arası
eyv.Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri sınırsız forumumuzdan uzaklaştırılır.
Gelir elbet ama bu konunun altına yazmazsan daha iyi olurDonanım arşivu forum özel sistemler daha gelir dimi abi benim bütçe 6000-7500 arası
İnsallah bunu kaçirdık rutbeden dolayı bidahaki sefere artikAbdullah abi bir tane yapıp bırakmaz merak etme, gelir yine foruma özel sistemler
olabilirYok abi mesela 100 mesaja ulaşan bişey olsun çünkü çok zor. Birde şöyle olsun abi aynı PUBG deki gibi; 80 plus'ın yanında 5 yazsın yükseldikçe 4 3 2 1 diye yükselelim. PUBG'de de böyle. Güzel olur.
Tamam abiÖnemli NOT2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri sınırsız forumumuzdan uzaklaştırılır.