Mr.Efe
80+ Bronze
Dahası
Kaç saat yapıyosunElimdem gelince yapiyorum bir seyler
Kaç saat yapıyosunElimdem gelince yapiyorum bir seyler
Attığın mesajı beğenen olmuyor çok bilgi dolu olsa da. Mesela birisi vardı onu sorunu çözmek için baya dil döktüm ve sorunu sonunda çözdük ve 30 mesaj atmışım 1 beğeni bile vermedi. Bu sistem gayet güzel.Rütbenin mesaja bağlı olması yanlış değil mi? Önemli olan verdiği bilgi buda reaksiyondur. Bugün 80+ Gold birisi R5 2600 2080 bile besler diyor. Mesaj yerine reaksiyon sonucu rütbe atlanmalı. Siz ne düşünüyorsunuz? Objektif olalım...
ben reaksiyon diye biliyordum öğrenmiş oldumRütbenin mesaja bağlı olması yanlış değil mi? Önemli olan verdiği bilgi buda reaksiyondur. Bugün 80+ Gold birisi R5 2600 2080 bile besler diyor. Mesaj yerine reaksiyon sonucu rütbe atlanmalı. Siz ne düşünüyorsunuz? Objektif olalım...
Yoo var titanium olacam ve sekili gozukecemRütbenin herhangi bir faydası yok mesaj kasan kişiye
12 saat olabilirKaç saat yapıyosun
Oha gün 24 saat 10 saat uyku yemek falan sonraacığıma lan vakit kalmıyo sen uzaylımısın12 saat olabilir
Suan uzayliya benzedigim dogruOha gün 24 saat 10 saat uyku yemek falan sonraacığıma lan vakit kalmıyo sen uzaylımısın
Titanyum olunca salarsın artık kankaSuan uzayliya benzedigim dogru
Daha bos zamanim var calismaya basliyinca salarim herhaldeTitanyum olunca salarsın artık kanka
Rütbe nasıl atlaniyorRütbenin mesaja bağlı olması yanlış değil mi? Önemli olan verdiği bilgi buda reaksiyondur. Bugün 80+ Gold birisi R5 2600 2080 bile besler diyor. Mesaj yerine reaksiyon sonucu rütbe atlanmalı. Siz ne düşünüyorsunuz? Objektif olalım...