Neler Yeni

Rüyalarımın sistemi ! Kontrol eder misiniz ?

TarikZTC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
tarık
Bütçe
110000
Merhabalar, sabah bir konu daha açmıştım. Gelen feedbackler sonrasında aşağıdaki gibi güncelledim. Varsa yorumlarınız ekler misiniz rica etsem.

1742475738771.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Baray Gündeşli
Merhabalar, sabah bir konu daha açmıştım. Gelen feedbackler sonrasında aşağıdaki gibi güncelledim. Varsa yorumlarınız ekler misiniz rica etsem.

Alıntıyı görüntüle
Sistem genel olarak güzel , tek yorumum intel sistem yerine ryzen sistem toplaman olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

750w yeter mi ? yanma çok oluyormuş diyolar.
Yanma olmaz bence hocam asus üzmez ama gold sertifikalı olsa daha iyi olurdu

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Rick Baba
O kadasa o sıvı soğutucuyu sığdırabileceğini düşünmüyorshndur umarım

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,863
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Sistem genel olarak güzel , tek yorumum intel sistem yerine ryzen sistem toplaman olurdu

Asus diyip geçmeyelim. bu gözler forumda asus rog psu'nun patladıgını da okudu :D

Shourd

80+ Gold

Alıntıyı görüntüle
fiyat olarak fazla gibi bence 9070xt hazır sistemler bekleyin o kadar pahalı olmaz hatta 9800x3d dünyanın en iyi oyun işlemcilisini bile daha iyi fiyata toplarsınız render gibi işlerle uğraşmıyorsanız daha mantıklı olur bence

asko56

80+ Gold

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,479
İsim
Hacı
Saçma sapan sistem.

rüyalarının sistemi berbat olmuş 110k ya rahatça 5080 li ryzen 9700x li sistem çıkarırsın
Uste para artar 🤣

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Furkan Demirtaş
O denli sağlam bileşenli sisteme 5070ti dan çok bi 5090-5080 falan daha yakışırdı

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Erdem çay
Bu bütçede işlemcide intelin modası geçeli yıllar oluyor.

Alt seviye belki fp olarak kurtarıyor fakat orta üstte kesinlikle o paraya yazık olur. Uyumluluğa dikkat etmeden topladım. En pahalı işlemciyi seçtim sadece

5070ti ile fiyata bakın. Ram lerle filan uğraşılarak daha uyumlu bir sistem ortaya çıkabilir.

1742478781147.png

Son düzenleme:

TarikZTC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
tarık

Merhaba hocam, sıvı soğutucuyu 300 olarak revize ettim. Burada değiştirmeyi unutmuşum.

Alt seviye belki fp olarak kurtarıyor fakat orta üstte kesinlikle o paraya yazık olur.
Render, modelleme çalışıyorum. Intelin bu konularda performansının çok daha iyi olduğunu izlediğim incelemelerden çıkardım.
O denli sağlam bileşenli sisteme 5070ti dan çok bi 5090-5080 falan daha yakışırdı
Bütçe ...
rüyalarının sistemi berbat olmuş 110k ya rahatça 5080 li ryzen 9700x li sistem çıkarırsın
eyw hocam :D

Bakıcam değiştirmek için.

asko56

80+ Gold
Merhaba hocam, sıvı soğutucuyu 300 olarak revize ettim. Burada değiştirmeyi unutmuşum.

Render, modelleme çalışıyorum. Intelin bu konularda performansının çok daha iyi olduğunu izlediğim incelemelerden çıkardım.

Bütçe ...

eyw hocam :D

Bakıcam değiştirmek için.
render için intel artık bitti ryzen serisi daha iyi izledigin videolar milattan önce olabilir

TarikZTC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
tarık
render için intel artık bitti ryzen serisi daha iyi izledigin videolar milattan önce olabilir
Önerdiğiniz işlemci hala 14700K nın çok gerisinde Render performansında. Kullandığım modelleme programı da tam olarak Blender. Fakat AMD işlemci harici varsa tavsiyeleriniz, memnuniyet duyarım.

1742479488201.png

Alt seviye belki fp olarak kurtarıyor fakat orta üstte kesinlikle o paraya yazık olur. Uyumluluğa dikkat etmeden topladım. En pahalı işlemciyi seçtim sadece

5070ti ile fiyata bakın. Ram lerle filan uğraşılarak daha uyumlu bir sistem ortaya çıkabilir.

Alıntıyı görüntüle
Neden işlemci intele karşısınız ? Acaba ilk yazımda iş için kullanacağımı belirtmediğim için mi böyle tepkiler alıyorum. Çünkü render ve modellemede intelin işlemcilerinin performansları çok daha iyiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,725
Üyeler
170,409
Son üye
suskwkei3
Top Bottom