Rüyalarımın sistemi ! Kontrol eder misiniz ?

TarikZTC

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
110000
Merhabalar, sabah bir konu daha açmıştım. Gelen feedbackler sonrasında aşağıdaki gibi güncelledim. Varsa yorumlarınız ekler misiniz rica etsem.

1742475738771.png

Merhabalar, sabah bir konu daha açmıştım. Gelen feedbackler sonrasında aşağıdaki gibi güncelledim. Varsa yorumlarınız ekler misiniz rica etsem.

Alıntıyı görüntüle
Sistem genel olarak güzel , tek yorumum intel sistem yerine ryzen sistem toplaman olurdu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

750w yeter mi ? yanma çok oluyormuş diyolar.
Yanma olmaz bence hocam asus üzmez ama gold sertifikalı olsa daha iyi olurdu

O kadasa o sıvı soğutucuyu sığdırabileceğini düşünmüyorshndur umarım

Sistem genel olarak güzel , tek yorumum intel sistem yerine ryzen sistem toplaman olurdu

Asus diyip geçmeyelim. bu gözler forumda asus rog psu'nun patladıgını da okudu :D

Alıntıyı görüntüle
fiyat olarak fazla gibi bence 9070xt hazır sistemler bekleyin o kadar pahalı olmaz hatta 9800x3d dünyanın en iyi oyun işlemcilisini bile daha iyi fiyata toplarsınız render gibi işlerle uğraşmıyorsanız daha mantıklı olur bence

Saçma sapan sistem.

rüyalarının sistemi berbat olmuş 110k ya rahatça 5080 li ryzen 9700x li sistem çıkarırsın
Uste para artar 🤣

O denli sağlam bileşenli sisteme 5070ti dan çok bi 5090-5080 falan daha yakışırdı

Bu bütçede işlemcide intelin modası geçeli yıllar oluyor.

Alt seviye belki fp olarak kurtarıyor fakat orta üstte kesinlikle o paraya yazık olur. Uyumluluğa dikkat etmeden topladım. En pahalı işlemciyi seçtim sadece

5070ti ile fiyata bakın. Ram lerle filan uğraşılarak daha uyumlu bir sistem ortaya çıkabilir.

1742478781147.png

Son düzenleme:

Merhaba hocam, sıvı soğutucuyu 300 olarak revize ettim. Burada değiştirmeyi unutmuşum.

Alt seviye belki fp olarak kurtarıyor fakat orta üstte kesinlikle o paraya yazık olur.
Render, modelleme çalışıyorum. Intelin bu konularda performansının çok daha iyi olduğunu izlediğim incelemelerden çıkardım.
O denli sağlam bileşenli sisteme 5070ti dan çok bi 5090-5080 falan daha yakışırdı
Bütçe ...
rüyalarının sistemi berbat olmuş 110k ya rahatça 5080 li ryzen 9700x li sistem çıkarırsın
eyw hocam :D

Bakıcam değiştirmek için.

Merhaba hocam, sıvı soğutucuyu 300 olarak revize ettim. Burada değiştirmeyi unutmuşum.

Render, modelleme çalışıyorum. Intelin bu konularda performansının çok daha iyi olduğunu izlediğim incelemelerden çıkardım.

Bütçe ...

eyw hocam :D

Bakıcam değiştirmek için.
render için intel artık bitti ryzen serisi daha iyi izledigin videolar milattan önce olabilir

render için intel artık bitti ryzen serisi daha iyi izledigin videolar milattan önce olabilir
Önerdiğiniz işlemci hala 14700K nın çok gerisinde Render performansında. Kullandığım modelleme programı da tam olarak Blender. Fakat AMD işlemci harici varsa tavsiyeleriniz, memnuniyet duyarım.

1742479488201.png

Alt seviye belki fp olarak kurtarıyor fakat orta üstte kesinlikle o paraya yazık olur. Uyumluluğa dikkat etmeden topladım. En pahalı işlemciyi seçtim sadece

5070ti ile fiyata bakın. Ram lerle filan uğraşılarak daha uyumlu bir sistem ortaya çıkabilir.

Alıntıyı görüntüle
Neden işlemci intele karşısınız ? Acaba ilk yazımda iş için kullanacağımı belirtmediğim için mi böyle tepkiler alıyorum. Çünkü render ve modellemede intelin işlemcilerinin performansları çok daha iyiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,331
Üyeler
192,687
Son üye
RainyDream
Geri