Sistem genel olarak güzel , tek yorumum intel sistem yerine ryzen sistem toplaman olurduMerhabalar, sabah bir konu daha açmıştım. Gelen feedbackler sonrasında aşağıdaki gibi güncelledim. Varsa yorumlarınız ekler misiniz rica etsem.
Alıntıyı görüntüle
Yanma olmaz bence hocam asus üzmez ama gold sertifikalı olsa daha iyi olurdu750w yeter mi ? yanma çok oluyormuş diyolar.
Asus diyip geçmeyelim. bu gözler forumda asus rog psu'nun patladıgını da okuduSistem genel olarak güzel , tek yorumum intel sistem yerine ryzen sistem toplaman olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanma olmaz bence hocam asus üzmez ama gold sertifikalı olsa daha iyi olurdu
fiyat olarak fazla gibi bence 9070xt hazır sistemler bekleyin o kadar pahalı olmaz hatta 9800x3d dünyanın en iyi oyun işlemcilisini bile daha iyi fiyata toplarsınız render gibi işlerle uğraşmıyorsanız daha mantıklı olur benceMerhabalar, sabah bir konu daha açmıştım. Gelen feedbackler sonrasında aşağıdaki gibi güncelledim. Varsa yorumlarınız ekler misiniz rica etsem.
Alıntıyı görüntüle
rüyalarının sistemi berbat olmuş 110k ya rahatça 5080 li ryzen 9700x li sistem çıkarırsınMerhabalar, sabah bir konu daha açmıştım. Gelen feedbackler sonrasında aşağıdaki gibi güncelledim. Varsa yorumlarınız ekler misiniz rica etsem.
Alıntıyı görüntüle
Uste para artarrüyalarının sistemi berbat olmuş 110k ya rahatça 5080 li ryzen 9700x li sistem çıkarırsın
Merhaba hocam, sıvı soğutucuyu 300 olarak revize ettim. Burada değiştirmeyi unutmuşum.Sistem genel olarak güzel , tek yorumum intel sistem yerine ryzen sistem toplaman olurdu
Render, modelleme çalışıyorum. Intelin bu konularda performansının çok daha iyi olduğunu izlediğim incelemelerden çıkardım.Bu bütçede işlemcide intelin modası geçeli yıllar oluyor.
Alt seviye belki fp olarak kurtarıyor fakat orta üstte kesinlikle o paraya yazık olur.
Bütçe ...O denli sağlam bileşenli sisteme 5070ti dan çok bi 5090-5080 falan daha yakışırdı
eyw hocamrüyalarının sistemi berbat olmuş 110k ya rahatça 5080 li ryzen 9700x li sistem çıkarırsın
Bakıcam değiştirmek için.Sistem genel olarak güzel , tek yorumum intel sistem yerine ryzen sistem toplaman olurdu
render için intel artık bitti ryzen serisi daha iyi izledigin videolar milattan önce olabilirMerhaba hocam, sıvı soğutucuyu 300 olarak revize ettim. Burada değiştirmeyi unutmuşum.
Render, modelleme çalışıyorum. Intelin bu konularda performansının çok daha iyi olduğunu izlediğim incelemelerden çıkardım.
Bütçe ...
eyw hocam
Bakıcam değiştirmek için.
Önerdiğiniz işlemci hala 14700K nın çok gerisinde Render performansında. Kullandığım modelleme programı da tam olarak Blender. Fakat AMD işlemci harici varsa tavsiyeleriniz, memnuniyet duyarım.render için intel artık bitti ryzen serisi daha iyi izledigin videolar milattan önce olabilir
Neden işlemci intele karşısınız ? Acaba ilk yazımda iş için kullanacağımı belirtmediğim için mi böyle tepkiler alıyorum. Çünkü render ve modellemede intelin işlemcilerinin performansları çok daha iyiler.Bu bütçede işlemcide intelin modası geçeli yıllar oluyor.
Alt seviye belki fp olarak kurtarıyor fakat orta üstte kesinlikle o paraya yazık olur. Uyumluluğa dikkat etmeden topladım. En pahalı işlemciyi seçtim sadece
5070ti ile fiyata bakın. Ram lerle filan uğraşılarak daha uyumlu bir sistem ortaya çıkabilir.
Alıntıyı görüntüle