Sistemim ne kadar eder ?

bende eski sistemi öyle elden çıkardım. kasayı hiç dağırma zaten her parçan ayrı iyi. kasayı bir ekipmanları monitörü ayrı sat en iyisi
O şekilde ilanlar açayım o zaman, kasayı 130 olarak düşünmüştüm açıkcası, kasaya ne diyorsun

O şekilde ilanlar açayım o zaman, kasayı 130 olarak düşünmüştüm açıkcası, kasaya ne diyorsun
bi tık fazla gibi 125k gibi yazıp cüzi pazarlık olduğunu belirtirseniz 110-120k arasına gider ederi de o zaten

Merhabalar daha öncede konu açmıştım ama bu sefer ciddili komple satışa koymak istiyorum sanırım, kullanmıyorum tek yaptığım kurtlar vadisi izlemek sosyal hayattan uzak kalmak ve kilo almak oldu…

Samsung g6 oled ekran 240 hz
Exvega pandora oyuncu koltuğu
Asus rog strix ıı beyaz klavye
Nova3p beyaz kulaklık (10-15 defa kullanıldı)
Colorful 5070 ti ekran kartı
7800x3d işlemci
Lexar ares 16x2 beyaz ram 6400 hz
Corsair 3500x kasa ve psu
Kioxia 2 tb ssd
B850 btf wifi beyaz ana kart
Asus auros 360 mm beyaz sıvı soğutma
Xiomi gaming soundbar

Hepsini kasım ayı gibi aldım.Hatasızdır.Kutuları faturaları ve garantisi hala mevcut.Sizce ne kadar eder ? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
off fenasal sistem bence satma nakit lazım değilse bir süre kaldır kutuya bügn satsan yarın aynı paraya alamazsın

Hocam konudan bağımsız soundbardan memnun musun ses yüksekliği bas kalitesi falan iyi midir?
Tavsiye ederim hocam güzel beğendim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

off fenasal sistem bence satma nakit lazım değilse bir süre kaldır kutuya bügn satsan yarın aynı paraya alamazsın
Teşekkür ederim 🙏 valla hevesle dizdim özendim beyaz sistem topladım baya da masraf ettim ama hem biraz nakit sıkışıklığı hemde fuzuli görmeye başladım artık

Geri