Neler Yeni

RVN miningde ekran kartı kullanımı %0 olarak görünüyor?

zoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
serbay koç
Merhaba, RVN mining yapıyorum fakat görev yöneticisini açtığımda ne CPU nede GPU kullanımı %100 ya da yüksek hepsi normal değerlerde ama ekran kartının fan kullanımı artıyor sesi geliyor sebebi nedir? neden görev yöneticisinde ekran kartımın değerlerini göremiyorum?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kazıyorsa ve normal hashrate ile kazıyor ise sorun yok.

KirliKill

80+ Silver
Merhaba, RVN mining yapıyorum fakat görev yöneticisini açtığımda ne CPU nede GPU kullanımı %100 ya da yüksek hepsi normal değerlerde ama ekran kartının fan kullanımı artıyor sesi geliyor sebebi nedir? neden görev yöneticisinde ekran kartımın değerlerini göremiyorum?
Görev yöneticisi sorunlu gösteritordur normal mh/s değeri fanlar değerinde vs çalışıyorsa sorun yoktur

zoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
serbay koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kazıyorsa ve normal hashrate ile kazıyor ise sorun yok.
Normal hashrate ile kazıyor arada bi arkada açık olan programa göre değişiyor yani mining yapıyor sadece görev yöneticisinde göremiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görev yöneticisi sorunlu gösteritordur normal mh/s değeri fanlar değerinde vs çalışıyorsa sorun yoktur
Normal hashrate ile kazıyor arada bi arkada açık olan programa göre değişiyor yani mining yapıyor sadece görev yöneticisinde göremiyorum.

KirliKill

80+ Silver

Görev yöneticisi hatalıdır merak etmeyin :) iyi kazımlar dilerim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Bende de öyleydi. Hiç sorun etmeye gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,427
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom