RX 4070 FC 25 KASIYOR

tutsky

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
Herkese selam,
ryzen 7500f ve rtx 4070 sistem dizdim , fc25 te eskı sıstemım kasmadan sorunsuz oynarken tüm ayarları denedım fc 25 te bu sıstem kasıyor, neyı yanlıs yapıyorum yardımcı olur musunuz,
1080p de oynuyorum acaba sorun bu olabılır mı ? Nvidia denetım masası ayarları nasıl olmalı ?

fps sabitleyici filan açıktır hocam.

2K Monitör ile dene. Yoksa, resolution upscale dene.

Herkese selam,
ryzen 7500f ve rtx 4070 sistem dizdim , fc25 te eskı sıstemım kasmadan sorunsuz oynarken tüm ayarları denedım fc 25 te bu sıstem kasıyor, neyı yanlıs yapıyorum yardımcı olur musunuz,
1080p de oynuyorum acaba sorun bu olabılır mı ? Nvidia denetım masası ayarları nasıl olmalı ?
oyun içinde ara sahne hızı tam
dinamik çözünürlük kapalı
telli saç otomatik
taraftar otomatik
kalanlar ultra

Nvidia Denetim Masasında 3D Görüntü Ayarları kısmından Düşey Senkronizasyon ayarını kapat hocam açıksa.

Nvidia Denetim Masasında 3D Görüntü Ayarları kısmından Düşey Senkronizasyon ayarını kapat hocam açıksa.
kapalı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telli saç otomatik
taraftar otomatik
kalanlar ultra
neden fulledık acaba ayarları ? ıslemcıyı rahatlatmak ıcın mı

işlemci soğutucunuz var mı hocam çok ısındıysa da olabilir diye düşünüyorum.

telli saç otomatik
taraftar otomatik
kalanlar ultra
bu ayarları yapınca sorun cozuldu . neden ayarları yukseltınce kalıteyı yukseltınce donma gectı ? mantıklı acıklaması nedır bunun

Normal gibi her şey ama oyun tam ekran mı pencereli mi acaba onu da sorayım son olarak?
ayarları ultraya cekınce sorun cozuldu . nasıl oldu bu ?

bu ayarları yapınca sorun cozuldu . neden ayarları yukseltınce kalıteyı yukseltınce donma gectı ? mantıklı acıklaması nedır bunun

ayarları ultraya cekınce sorun cozuldu . nasıl oldu bu ?
İşlemci yükte throttle yiyordu muhtemelen, ayarları ultraya çekince yük işlemciden ekran kartına geçmiş ve kasma gitmiş olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,060
Son üye
jamalshengor
Geri