Neler Yeni

RX 470 mining edition

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,572
Arkadaşlar ben mining edition RX 470 alsam bi sorun olurmu adam mining için kullanmamış kullansa zaten almam elimde patlar bu ekran kartını alsam normal RX 470 den bir farkı varmı performans olarak ?

Arkadaşlar ben mining edition RX 470 alsam bi sorun olurmu adam mining için kullanmamış kullansa zaten almam elimde patlar bu ekran kartını alsam normal RX 470 den bir farkı varmı performans olarak ?
Oyun için alacaksanız almayın.

Reis sorsana bi hdmi girişi felan var mı ?

Almayın.

Sapphire Nitro rx 470 kullanıyorum. Üzerinde Nitro+ Bios yüklü. Bir sorunla karşılaşmadım. Tek dvi çıkışlı. 3 seneye yakındır kullanıyorum. UV yapmazssam ısı 80-81C olabiliyor. Undervolt ile max 73C gördüm. Gamezbd oynuyorum. Haliyle optimize özürlülüğü var. Boss savaşlarında 120W çekerken UV ile 73 derece ve stabil halde kullanıyorum. Fps düşüşü yada drop gibi sorunlarla karşılaşmadım. Şu an ikinci el mining edition kartlar 750tl minimum fiyattan satılıyor. Asus rx 470'lerde beslemeler eksik. Nitro'da 5 Besleme kanalı varken Asus'da 3 besleme kanalı var. Satmaya gelince insanlar mining isminden korkuyor ancak Sapphire, Samsung ram kullandığından mining edition güven veriyor. Isı değerleri diğer gaming kartlara göre 2-3 derece fazla bunun sebebi Nitro+ bioslu olduğundan. 1260mhz core 1750mhz ram değerlerine oc yapılmış gibi düşünün. Orjinal değerleri iste 1206mhz core 1660mhz ram.

Geri