sami şahin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
A L I N M A Z hep söylemekten bıktım güncel sistem toplanıcak ise rx570 ve 1650s aşağısındaki kartlar alınmaz
ya elimde patlarsa ne yapacağım o adam diyecek beni ilgilendirmez elimde patlayacakNiye sıfır istiyorsun sebep ?
Parayı git sokağa at daha iyi sıfır alacağına.
canım arkadaşım sıfır istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıfır istiyorum
Elinde patlamaz GeT sistemi kullanırsan.ya elimde patlarsa ne yapacağım o adam diyecek beni ilgilendirmez elimde patlayacak
sıfır adam gibi kart bulamazsın git BEKLEPeki GTX 1050 ti gaming x şu anda 2300 e tek o var SIFIR OLARAK bana sıfır olacak şekilde kart önerin
Çöpppp çöppp çöpppppppppppppppppppppppppppppppMSI GT 710 1GD3H LP 64 Bit DDR3 1 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI GT 710 1GD3H LP 64 Bit DDR3 1 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI GT 710 1GD3H LP 64 Bit DDR3 1 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
arkadaşım sen gtx 1050ti a 2300tl vermiyeceksin değil mi korkmaya başladımPeki GTX 1050 ti gaming x şu anda 2300 e tek o var SIFIR OLARAK bana sıfır olacak şekilde kart önerin
zaten ben direk bozuk olarak göndericekler demiyorum velevki aldım normal bir şekilde kullandım kartın garantiside yok 1 ay sonra bozuldu ben ne yapacağım o zamanElinde patlamaz GeT sistemi kullanırsan.
Sahibindenin sistemi bu sen kart ile parayı ödüyorsun para satıcıya değil ilk sahibindenin havuza gidiyor.
Sonra kartın kargo ile geldiğinde test ettikten sonra onayı veriyorsun ondan sonra para adama gidiyor.
Yani patlama gibi bi durum yok en ufak şey de sahibinden üstleniyor.
Garantisiz kart alma o zaman ?zaten ben direk bozuk olarak göndericekler demiyorum velevki aldım normal bir şekilde kullandım kartın garantiside yok 1 ay sonra bozuldu ben ne yapacağım o zaman
ya ona onu vereceğime asus tuf gtx 1650 mi alırımda onada 2600 tl vermeye değer mi ?arkadaşım sen gtx 1050ti a 2300tl vermiyeceksin değil mi korkmaya başladım
knk sen beni anlamadın bence ben uğraşmak istemiyorum varsın 200 300 fazla veriyim sıfır alayımGarantisiz kart alma o zaman ?
ya ona onu vereceğime asus tuf gtx 1650 mi alırımda onada 2600 TL vermeye değer mi ?
A L I N M A Z hep söylemekten bıktım güncel sistem toplanıcak ise rx570 ve 1650s aşağısındaki kartlar alınmaz