Neler Yeni

Rx 550 arıza 3 defa bip sesi geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Osman fatih sakallı
bıos dan ram mhz yükselttim ve ekran kartı için youtube dan bir ayar gördüm onu yaptım bilgisayar açılırken 3 defa bip sesi geldi sonra resime eklediğim şeyler yazıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.
rx 550 4gb
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde birkaç gün önce bios güncellemesi yaptım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-27 104157.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-27 104157.png
    210.3 KB · Hit: 23
Son düzenleme:

tkod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Salih Göksu
re-size bar support diye bir ayarı açtım
bu video da anlatılan
ram için sadece mhz yükselttim
hocam boşa açmışsınız öncelikler rx 550 ekran kartı resizable bar desteklemiyor. resizable barın anakart özelliklerini açmak için anakarttan csm kapalı boot option only uefi olmalı o yüzden ses çıkarıyor bilgisayarınız yüksek ihtimalle

goygoy.x

80+
eklediğin görseldeki hatalar yazılımsal değil gibi re-size bar'ın sebep olabileceği hatalara benzemiyor buradakiler dışında karşına çıkan bir hata bir engel yoksa yazıda yazanlar gibi çözünürlülük değerlerini ve hz'yi kontrol et monitörüne giden kabloyu desteklediği hz'yi kontrol et ona göre ayarla muhtemelen oradaki hata da gidecektir

hocam boşa açmışsınız öncelikler rx 550 ekran kartı resizable bar desteklemiyor. resizable barın anakart özelliklerini açmak için anakarttan csm kapalı boot option only uefi olmalı o yüzden ses çıkarıyor bilgisayarınız yüksek ihtimalle
Eğer öyleyse de açık tutman karşına farklı hatalar da çıkarabilir ileriki dönemde

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Osman fatih sakallı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi o ayarı kapattım herhangi bir sıkıntı görünmüyor kabloyu vs hiç oynamadım aynı şekilde duruyor inşallah bir sorun çıkmaz

kapattım şimdi o ayarı inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Top Bottom