- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 40,488
Voltaj kontrolünü aç, voltaj takibini aç ayarlarını aç.
Açtım ve yeniden başlatmamı istedi, başlattım.Voltaj kontrolünü aç, voltaj takibini aç ayarlarını aç.
Açtım ve yeniden başlatmamı istedi, başlattım.
Alıntıyı görüntüle
Şimdi ana kısmın resmini at.
Uygulamadım. Oyuna gireyim mi?Power limit ayarını en sona çek, core clock ayarını 1195 yap, memory clock ayarını 1765 yap.
Sonra ayarları kaydet, sıkıntı çıkacak mı bak.
Uygulamadım. Oyuna gireyim mi?
Bu kartın oyun olduğunu düşünüyorum deme! BF 5 oynatıyor ama hangi çözünürlükte, hangi grafiklerde? Kartın amacı oyun değil.
Rx 480 bile hemen hemen tüm güncel oyunları düşük grafiklerde 60fps rahat oynatır. Ki ben detroit ultra grafiklerde rx 480 ile oc yapmadan max 60 min ise 50 fps alan biriyim yer yer değişiyor sahnelerde ama asla 50 fps altına düşmez.
Arkadaş RX 550 diyor, RX 480 RX 550'yi katlar geçer.
O kadar fark olacağını sanmıyorum ama.
Elbet fark var dediğin gibi ama low grafiklerde sorunsuz oynayabilir hemen hemen her oyunu bunu demek istiyordum. Gerçi işlemcisi ne arkadaşın orası soru işareti.O kadar fark oluyor, RX 480 RX 550'yi katlar geçer, dağlar kadar fark var.
O kadar fark oluyor, RX 480 RX 550'yi katlar geçer, dağlar kadar fark var.
İşlemci G4600. Ama İntel Core i7 10700F - 10700KF ile değişecek.Elbet fark var dediğin gibi ama low grafiklerde sorunsuz oynayabilir hemen hemen her oyunu bunu demek istiyordum. Gerçi işlemcisi ne arkadaşın orası soru işareti.