Yani?GTA 5 de rx560 100 kullanılır iken İ5 10400f 17 de idi
Yani?GTA 5 de rx560 100 kullanılır iken İ5 10400f 17 de idi
Ryzen 3 1200RX560 4gb kullanıyorum ileride anakartımı değiştirmeyi düşünüyorum şu anda AM3 soketli bir anakartım var AM4'e geçmeyi düşünüyorum bu ekran kartına hangi anakart ve işlemci gider?
(3100 stokta yok)
Darboğaz ekran kartı odaklı oyunlarda oluyor. İşlemci ağırlıklı oyunlarda örnek olarak csgo da darboğaz kapanıyor.Yani?
Büyük bir darboğaz söz konusu değil. Arkadaş şimdi 10400F'in gücünden vaz mı geçsin?Darboğaz ekran kartı odaklı oyunlarda oluyor. İşlemci ağırlıklı oyunlarda örnek olarak csgo da darboğaz kapanıyor.
Darboğaz olduğu sürece isterse i9 10900 alsın performans i3 10100 ile aşağı yukarı aynı olur. Darboğaz performansı tam yansıtmamasına neden olur.Büyük bir darboğaz söz konusu değil. Arkadaş şimdi 10400F'in gücünden vaz mı geçsin?
Büyük darboğaz olsa anlarım . AMA oluşacak darboğaz oynamaya engel değil. Daha geleceğe dönük bir sistem olacaktır.Darboğaz olduğu sürece isterse i9 10900 alsın performans i3 10100 ile aşağı yukarı aynı olur. Darboğaz performansı tam yansıtmamasına neden olur.
hocam yapmayın etmeyin, ben demedim ki oynamaya engel diye. sadece darboğaz rahatsız edebilir.ve darboğaz oluyor işlemci odaklı oyunlarda 20lik darboğaz oluyor. onada darboğaz denmezBüyük darboğaz olsa anlarım . AMA oluşacak darboğaz oynamaya engel değil. Daha geleceğe dönük bir sistem olacaktır.
Ve 10100F performansına düşecek demeniz büyük abartı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Motoru Çalınan Gaspçı Biraz daha araştırdım ve hiçbir şekilde darboğaz olmaz.
Ama gidipte 10100F al daha iyi demek..hocam yapmayın etmeyin, ben demedim ki oynamaya engel diye. sadece darboğaz rahatsız edebilir.ve darboğaz oluyor işlemci odaklı oyunlarda 20lik darboğaz oluyor. onada darboğaz denmez