Şu ana kadar hiç modem arayüzünü kullanmamıştım, yani önemli bir ayar olduğunu sanmıyorum.Kesin bilgi vermek için biraz daha araştırmam lazım, modem arayüzünde herhangi önemli bir ayarınız var mı?
UPnP ayarını UPnP durumundan kapattınız değil mi?Şu ana kadar hiç modem arayüzünü kullanmamıştım, yani önemli bir ayar olduğunu sanmıyorum.
Psikolojik mi emin değilim ama UPnP ayarını kapatınca input lag bir nebze de olsa azaldı gibi, fakat hala var.
Evet, UPnP Durumu ayarını kapatınca diğer ayar da otomatik olarak kapandı.
Yaptım, bir şey değişmedi.Ayrıca her ne kadar performansınızı biraz olumsuz etkileyecek olsa da yenileme hızını 60'a düşürüp dener misiniz?
FPS'i low ayarlarda 150 dolaylarına sabitleyebilir misiniz?Yaptım, bir şey değişmedi.
Ek olarak oyun içinden FPS'i 60'a kısıtlamayı denedim, yine bir fark olmadı. Fakat FPS'i 75'e sabitleyince input lag biraz düşüyor, ancak hala var.
Denedim, biraz azaldı gibi. Fakat yine de hala var.FPS'i low ayarlarda 150 dolaylarına sabitleyebilir misiniz?
Düşük ayarlarda mı oynamak istemiyorsunuz yoksa 150 FPS ile mi?Denedim, biraz azaldı gibi. Fakat yine de hala var.
Genel olarak FPS'i kısıtlayınca input lag bir tık azalıyor, fakat ben böyle oyunumu oynamak istemiyorum.
Düşük ayarlarda oynamam sıkıntı olmaz, zaten istediğim de o, ama FPS kısıtlayarak oynamak beni rahatsız ediyor.Düşük ayarlarda mı oynamak istemiyorsunuz yoksa 150 FPS ile mi?
CS:GO 'da deneyebilirsiniz, son bir ricam olacak FPS'i 240'a sabitleyip dener misiniz? Çünkü FPS Hz değerini ne kadar geçerse input lag o kadar azalır.Düşük ayarlarda oynamam sıkıntı olmaz, zaten istediğim de o. Ama FPS kısıtlayarak oynamak beni rahatsız ediyor.
Ben oyundan kaynaklandığını düşünüyorum, CS:GO'da da deneyeceğim yakında.
En düşük ayarlardaki input lag neyse FPS'i 240'a sabitleyince de aynısı.CS:GO 'da deneyebilirsiniz, son bir ricam olacak FPS'i 240'a sabitleyip dener misiniz? Çünkü FPS Hz değerini ne kadar geçerse input lag o kadar azalır.
O zaman sorun oyundan kaynaklı, optimizasyon sorunu olabilir.En düşük ayarlardaki input lag neyse FPS'i 240'a sabitleyince de aynısı.