Neler Yeni

Çözüldü✓ RX 5600 XT Driver Sorunu Devam Ediyor mu?

Scuderia.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berkcan Nalçakan
Sorun yok kullanıyorum

samet4747

80+ Platinum
60-65 derece ekran kartı
65-70 işlemci
Driver ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ramleri ve ssdyi teste sokmanı öneririm bir de en son sürüm drivere geç ve sadece gta 5 te ets de mi oluyor

ardags35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Arda Eymen
Driver ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ramleri ve ssdyi teste sokmanı öneririm bir de en son sürüm drivere geç ve sadece gta 5 te ets de mi oluyor
Cs go ets2 gta 5
Rtx 2060 kullanırken böyle bir sorun yaşamıyordum başkalarının aklına uyduk gittik 5600xt aldık sonuç bu oldu iade istiyorum firma kabul etmiyor dava açacağım az kaldı.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yaklaşık 5 aydır kullanıyorum bir sorun yok tertemiz kart

ardags35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Arda Eymen
Ssd sağlığı çok iyi okuma yazma değerleri aynı kaldı düşmedi ramlar de sorunsuz çalışıyor çıkamadım bu işin içinden
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaklaşık 5 aydır kullanıyorum bir sorun yok tertemiz kart
Hocam yemin ederim bilgisayarı açıp oyun oynayasım gelmiyor artık oyunlar takılıp duruyor saçma sapan kullanımlar düşüyor ne yapacağım bilmiyorum

samet4747

80+ Platinum
Ssd sağlığı çok iyi okuma yazma değerleri aynı kaldı düşmedi ramlar de sorunsuz çalışıyor çıkamadım bu işin içinden

Hocam yemin ederim bilgisayarı açıp oyun oynayasım gelmiyor artık oyunlar takılıp duruyor saçma sapan kullanımlar düşüyor ne yapacağım bilmiyorum
Dostum format atmayı falan hiç denedin mi hemen ekran kartına yükleniyorsun ama drop sorunları genelde depolama ile ilgili olur

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Temiz windows 10 kurmayı dene bide belki ramde sıkıntı olabilir

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

aynı ekran kartına sahibiz bende de asus rog strix var 1.si çok soğuk çalışıyor OC'li kullanıyorum 1820 Core 1840 Memory şeklinde. Oyunlarda max 48-49 derece. Driver 20.8.3 kullanıyorum. ve herhangi bir problem yaşamadım ekran kartıyla ilgili.Emin misiniz sisteminizdeki sıkıntının ekran kartıyla ilgili olduğundan %100 ?

ardags35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Arda Eymen
aynı ekran kartına sahibiz bende de asus rog strix var 1.si çok soğuk çalışıyor OC'li kullanıyorum 1820 Core 1840 Memory şeklinde. Oyunlarda max 48-49 derece. Driver 20.8.3 kullanıyorum. ve herhangi bir problem yaşamadım ekran kartıyla ilgili.Emin misiniz sisteminizdeki sıkıntının ekran kartıyla ilgili olduğundan %100 ?
Bundan önce 2060 kullandım sorun yoktu

Top Bottom