60-65 derece ekran kartıısı değerleri
65-70 işlemci
60-65 derece ekran kartıısı değerleri
Driver ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ramleri ve ssdyi teste sokmanı öneririm bir de en son sürüm drivere geç ve sadece gta 5 te ets de mi oluyor60-65 derece ekran kartı
65-70 işlemci
Cs go ets2 gta 5Driver ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ramleri ve ssdyi teste sokmanı öneririm bir de en son sürüm drivere geç ve sadece gta 5 te ets de mi oluyor
Ssd sağlığı çok iyi okuma yazma değerleri aynı kaldı düşmedi ramlar de sorunsuz çalışıyor çıkamadım bu işin içindenDriver ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ramleri ve ssdyi teste sokmanı öneririm bir de en son sürüm drivere geç ve sadece gta 5 te ets de mi oluyor
Hocam yemin ederim bilgisayarı açıp oyun oynayasım gelmiyor artık oyunlar takılıp duruyor saçma sapan kullanımlar düşüyor ne yapacağım bilmiyorumyaklaşık 5 aydır kullanıyorum bir sorun yok tertemiz kart
Dostum format atmayı falan hiç denedin mi hemen ekran kartına yükleniyorsun ama drop sorunları genelde depolama ile ilgili olurSsd sağlığı çok iyi okuma yazma değerleri aynı kaldı düşmedi ramlar de sorunsuz çalışıyor çıkamadım bu işin içinden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yemin ederim bilgisayarı açıp oyun oynayasım gelmiyor artık oyunlar takılıp duruyor saçma sapan kullanımlar düşüyor ne yapacağım bilmiyorum
aynı ekran kartına sahibiz bende de asus rog strix var 1.si çok soğuk çalışıyor OC'li kullanıyorum 1820 Core 1840 Memory şeklinde. Oyunlarda max 48-49 derece. Driver 20.8.3 kullanıyorum. ve herhangi bir problem yaşamadım ekran kartıyla ilgili.Emin misiniz sisteminizdeki sıkıntının ekran kartıyla ilgili olduğundan %100 ?Ssd sağlığı çok iyi okuma yazma değerleri aynı kaldı düşmedi ramlar de sorunsuz çalışıyor çıkamadım bu işin içinden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yemin ederim bilgisayarı açıp oyun oynayasım gelmiyor artık oyunlar takılıp duruyor saçma sapan kullanımlar düşüyor ne yapacağım bilmiyorum
Bundan önce 2060 kullandım sorun yoktuaynı ekran kartına sahibiz bende de asus rog strix var 1.si çok soğuk çalışıyor OC'li kullanıyorum 1820 Core 1840 Memory şeklinde. Oyunlarda max 48-49 derece. Driver 20.8.3 kullanıyorum. ve herhangi bir problem yaşamadım ekran kartıyla ilgili.Emin misiniz sisteminizdeki sıkıntının ekran kartıyla ilgili olduğundan %100 ?
Arkadaşlar ddu ile nvidia nın kalıntı sürücülerini temizledim freesync v sync gibi ayarları devre dışı bıraktım şu an stabil çalışıyor teşekkürlerBundan önce 2060 kullandım sorun yoktu