Nvidia ekran kartı almaya karar verdim.Yorumlarınız için teşekkürler.
İnşallah trolldür.
O zaman bir çok şeyin de farkında değilsiniz.değilim
O zaman bir çok şeyin de farkında değilsiniz.
Fiyat/performans deseniz neyse de driver konusunda Amd'yi savunuyosanız Amd fanboyunun ta kendisisiniz.
Trolldür derken ironi dediğiniz kısımdan bahsettim zaten. Siz değil dediğinizde böyle cevap verdim.yo amd driverı düzelmeye başladı hala nvıdıa iyi ironi orası
Trolldür derken ironi dediğiniz kısımdan bahsettim zaten. Siz değil dediğinizde böyle cevap verdim.
Düzelmeye başladı, yani eskisine göre daha iyi ama hala devam eden sorunları var elbette.
Ben de 1660S kullanıyorum. 5600Xt ye geçmeyi düşündüm sonradan ama sorun yaşayanları görünce uğraşmak istemedim.yo zaten driverda hep nvıdıayı savundum şahsen 5600xt yerine 1660s alacağım amd ile uğraşamam
Hocam bende de 5600 xt var ets2 cs go gta 5 bu gibi oyunlarda takılıyor ne yapmam gerekbende var sorun yok aklına takılan bir şey olursa yaz
WQHL driver kullanHocam bende de 5600 xt var ets2 cs go gta 5 bu gibi oyunlarda takılıyor ne yapmam gerek
tam sistemini atHocam bende de 5600 xt var ets2 cs go gta 5 bu gibi oyunlarda takılıyor ne yapmam gerek
Hocam o driveri kullanıyorum 1 aydır çözemedim sorunuWQHL driver kullan
Ryzen 5 3600WQHL driver kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam sistemini at
ısı değerleriHocam o driveri kullanıyorum 1 aydır çözemedim sorunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ryzen 5 3600
Asus Rog Strix 5600 Xt
Samsung 970 Evo 512 Gb M.2. SSD
Corsair 2x8 RGB 3200 mhz cl 16
Corsair rm 750+80 gold