Mechanist
80+ Silver
Dahası
Hocam gereksiz olduğunu düşünme bende imzamdaki sistemle 144hz monitor kullanıyorum ve memnunum evet bütün oyunlarda 144hz göremiyorum ama küçük ayarlamalarla halledilir ayrıca ileriye dönük olmuş oldu ilerde sen güçlü bir ekran kartı alırsan yani 144fps verebilecek artık monitor değiştirmene gerek kalmıyor.Ben ilk pcmi 10 sene önce almıştım. Sonra hayat şartları ve koşturmaca derken bu günlere almak nasib oldu. Gerçekten bilgi olarak zayıftım o sebeble bir kaç video izleyip gaza geldim resmen diyebilirim. Yine de ucuz yırtmışım 5500 e da 2 aldık. bu fiyatlara bilgisayarcılar rx 580 ryzen 5 1600 sistem satıyor . Kimseyi suçlamamak için isim vermeyecegim ztn aslında pişmanda degilimyaptıgım alışverişten ama bana sanki bu ekran kartına 144 hz gereksiz geldi. O sebeble biraz tartışalım ve dogruyu bulalım istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen öyle hocam. Sistem kastıran oyunları deneme fırsatım oldu. Grafikleri lowa çektim 120 fps falan veriyor tereyag gibi akıyor oyun. Ama bu kart ultrada genel olarak 75 fps zor veriyor. Ben tabi pişman degilim de fps oyunu fazla oynamıyorum aslında bana gereksiz oldu diye düşünüyorum.