doqixd
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 75
- İsim
- Doğukan Mercan
Merhaba yaklaşık 2 haftadır bu sorunu çözmeye çalışıyorum fakat hiçbir ilerleme kat edemedim. Kart RX 5600XT önceden her oyunda takır takır oyun oynatan furmark testinde 6100'den aşağı düşmeyen kart bir gün ETS2 sırasında bilgisayar kendini kapattıktan sonra asla eskisi gibi olmadı. PUBG - de Low-Ultra fark etmeksizin maksimum 80 FPS görebiliyorum. Keza CS2 de de durum aynı 110 FPS zor görebiliyorum ayar fark etmeksizin Sis gibi partiküller gelince 70-60 oluyor. ETS 2 de oyuna başladıktan 2 saniye sonra kendi kendine kapanıyor kart ve sürücüyü siliyor. FurMark testinde maksimum 5600 skor görebiliyorum. Kart yüke binse bile fan açmıyor. Manuel olarak fanı fullesem de yine kartın performansı değişmiyor. Voltaj ayarları ile oynadım. Yükselttim altçalttım. Overclock yaptım. MHz'i düşürüp yükselttim. Kartı açıp termal macun ve termal pad değişimi yaptım DDU ile ve AMD Cleanup Utility ile defalarca kez sürücüyü sildim başka başka WHQL ve Pro versiyonlar yükledim. Ama yok hiçbir şekilde çözüm bulamadım ve delirmek üzereyim. Yardımcı olan herkese şimdiden minnettarım.