Neler Yeni

rx 570 fan dönmüyor (85 derece)

whooppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
süüüüüüü
merhaba saphire pulse rx 570 8g ekran kartım var ve rocket leagueye girdimde ne olursa olsun ekran kartı fanı dönmüyor 84 dereceye çıktımda 3 4 saniye çalışıyor geri kapanıyor acaba sorun nedir
driver güncellemesi yaptım sildim yükledim ama furmarkta fln dönüyor ve 70 dereceyi geçmiyor

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Fan hızını MSI Afterburner üzerinden manuel olarak %50 yapıp tekrar Rocket League oynar mısın?

whooppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
süüüüüüü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fan hızını MSI Afterburner üzerinden manuel olarak %50 yapıp tekrar Rocket League oynar mısın?
öyle oynadığımda 60 derece sabit oluyor ama otomatikte rocket league vb oyunlara fan dömüyor ve oyundan çıkınca 2800devirde 5dk dönmeye başlıyor

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
öyle oynadığımda 60 derece sabit oluyor ama otomatikte rocket league vb oyunlara fan dömüyor ve oyundan çıkınca 2800devirde 5dk dönmeye başlıyor

Oyunda belki bir sıkıntı vardır.

Sıcaklığa göre manuel fan ayarı yap. Manuel fan ayarı her zaman daha iyidir.

whooppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
süüüüüüü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen yinede manuel fan hızı yap.
şimdi gene denedim manuele aldımdada duruyor fanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi gene denedim manuele aldımdada duruyor fanlar
vatan bilgisayardan bişey almayın daha öncede rog modelini iade edip sroundan bunu aldım buda umarım sorunlu deildir

bilen biri yokmu ya

koskoca formua kandes dışında cevaplayan yokmu dier hesabıma 1 cevap bile gelemedi zatetn bura eskisi gibi deil bırakıyorum forumu

Son düzenleme:
Top Bottom