𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
Driver cakisabilir ha ondan da olabilir AMD hden geçince olmuştu
1250Kanka kaça verdin çok merak ettim
MuhtemelenDriver cakisabilir ha ondan da olabilir AMD hden geçince olmuştu
1200 e rx470 aldım orj kendiliğinden fanlı .d1250
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi fiyat bence 1400 altı yoktu ben ucuza aldım ama oda emek yani
Muhtemelen
Kart gitmiş olabilir. Monitör pcyi görmüyor büyük ihtimal. Senin rx570'mi hocam?Alıntıyı görüntüle
Ya abiler kartı verdim bugün takmışlar görüntü gelmiyor böyle bir yazı dolanıyor monitöde DP ve hdmı dememişler tık yok
Eski kart takınca görüntü geliyor
Aga kartta sorun yok driver çakışması sanırım benim tahminime göre 1050 ti setuptan söküp taktiğımda sorunsuz tetslerini yaptım 2 tane daha vardı sorunsuz yani benim kartlar sağlam o PC'de de rx570 vardı driver ile alakalı gibi internet kafe bulmaya çalışıyor işte şimdiKart gitmiş olabilir. Monitör pcyi görmüyor büyük ihtimal. Senin rx570'mi hocam?
Driverle alakalı gibi çünkü aynı model farklı marka rx570 takınca Sorunsuz çalışıyor onun kasasında bende direk 1050 ti söküp taktiğımda sorunsuz çalıştırampage monitörr kullanırken ara ara bende de oluyordu gidip sistemi televizyona bağlıyordum sonra söküp tekrar monitöre takınca görüntü geliyordu
Olmassa Kartı geri alıp tekrar dene adam yanındayken. Birde neden sattın ki daha yeni almadinmi zaten?Aga kartta sorun yok driver çakışması sanırım benim tahminime göre 1050 ti setuptan söküp taktiğımda sorunsuz tetslerini yaptım 2 tane daha vardı sorunsuz yani benim kartlar sağlam o PC'de de rx570 vardı driver ile alakalı gibi internet kafe bulmaya çalışıyor işte şimdi
Driverle alakalı gibi çünkü aynı model farklı marka rx570 takınca Sorunsuz çalışıyor onun kasasında bende direk 1050 ti söküp taktiğımda sorunsuz çalıştı
3 tane var elimdeOlmassa Kartı geri alıp tekrar dene adam yanındayken. Birde neden sattın ki daha yeni almadinmi zaten?
Koleksiyonmu yapıyorsun kardeşim o ne?3 tane var elimde
AkswlvslasKoleksiyonmu yapıyorsun kardeşim o ne?
Olan bana oluyor usta zarara giricemde driver çakışması diye Bir şey varsa muhtemelen ondan çünkü 4 kart vardı 3 tanesini test edebildim sorunsuzvalla biz de geçen yan sisteme rx570 aldık önceki kartın driverini sildik yine bunun gibi bir sorun oluştu görüntü gelmiyordu hiç bir şekilde gidip başka rx570 taktırdık bilgisayarcıda onda geldi görüntü iade ettik uğraşmaya gerek yok