oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
6500 satarsın
Bilmiyorum vallahi şuan benim pc kartsız yurtdışında stom bekliyorum ucuza daha iyisini alabiliyorkenHocam peki idarelik 1k civarına ne alabilirim?
Aynen ben de ekran kartsız duruyorum bekleyeceğim stok sana da o şekilde yapmanı öneririm.Bilmiyorum vallahi şuan benim pc kartsız yurtdışında stom bekliyorum ucuza daha iyisini alabiliyorken
Hocam 7300'e koyayım dedim, 7 dakika yayında kaldı 5 arama var herkes yazıyor, kartı satarsam da ne yapacağımı hiç bilmiyorum yayından kaldırdım şimdi herkes almak için yazıyor arıyor anlamadım gittiBilmiyorum vallahi şuan benim pc kartsız yurtdışında stom bekliyorum ucuza daha iyisini alabiliyorken
Ben 7500 e sattım sen 8000 e sat bence glocalzone dan yurtdışından evga 3060ti getirtirsibHocam 7300'e koyayım dedim, 7 dakika yayında kaldı 5 arama var herkes yazıyor, kartı satarsam da ne yapacağımı hiç bilmiyorum yayından kaldırdım şimdi herkes almak için yazıyor arıyor anlamadım gitti
Hocam yurtdışı stoğuna nasıl bakarım?Ben 7500 e sattım sen 8000 e sat bence glocalzone dan yurtdışından evga 3060ti getirtirsib
Çok rahat 8k ya bir madenciye satarsın.Merhabalar elimde 9-10 ay önce alınmış, 6 aydır kullandığım başlıkta belirttiğim kart var. Kart %40 fan hızında furmarkta mb 511 kasasıyla maksimum 66 dereceyi görüyor. (Undervolt yapmıştım)
Sizce 2.elden kaça satmalıyım (İstanbul'da yaşıyorum)
Hocam kartı satsam valo cs go belki pubg oynatacak hangi kartı almalıyım kısa süreli kullanacağım, o yüzden ucuz olursa iyi olur sonrasında daha iiyi bir ekran kartına geçeceğim.Çok rahat 8k ya bir madenciye satarsın.
İncehesap gaming gecelerini takip et, bu cuma veya bir sonraki cuma mutlaka 600 tl ye gt 1030 denk gelir, onunla çok rahat oynarsın bu dediğin oyunları, 3-4 ay içinde de stoklar düzelir, 3070 alırsın o paraya.Hocam kartı satsam valo cs go belki PUBG oynatacak hangi kartı almalıyım kısa süreli kullanacağım, o yüzden ucuz olursa iyi olur sonrasında daha iiyi bir ekran kartına geçeceğim.
İtalya hem pahalı hem stok sıfır italya amazona vs bak media marketine vsHocam yurtdışı stoğuna nasıl bakarım?
İtalyada stok var mı yok mu bakmak istiyorum bir fikrin var mıdır?
7300'e koyunca herkesin araması çok şaşırttı yaa beni, direkt gelip almak istediler.