isimsizüye
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sorunları çözebilceğini anlattım bu kadar basit gerisi benim için önemli değil.
Vatan haini 5700XT 2080'i geçiyor sen ne siyon?neden millet bu kartın rakibini 2070 super zannediyor anlayabilmeiş değilim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
üstelik BF gibi AMD tabanlı bazı oıyunlar sanırım DLSS destekliyordu ve OC konusunda yine 2070 super daha iyi hayla 5700 XT, 2070 super rakibiciler var.
ben fikrimi paylaşıyorum bi kez hemende ciddiye alma.Ben veririm sonuçta ben keyfime düzgünüm hergün driver mi silecem?
Ben de fikrimi paylaştım.ben fikrimi paylaşıyorum bi kez hemende ciddiye alma.
neyse uğraşamam işim gücüm var Rx 5700 Ve Rx 5700 xt çözüldü benim tarafımca sorunlar.Ben de fikrimi paylaştım.
Ama abi Minecraft yha.
o zaman 2060 super al ama OC'lu model.Bu benim fikrim yanlış anlamayın hemende yorum yapmayın 2070S mi 5700 XT mi orası size kalmış. Ben sırf sürücüleri daha iyi ve bir iki FPS fazla veriyor diye o karta 1000 lira vermem. bazı oyunlarda Nvidia optimazyonlu oyun fanboylarda yazmasın hemen.
Amd kartların içinden kırpıyor kötü görsellerle yüksek fps veriyor.o zaman 2060 super al ama OC'lu model.
Namık kemal.AMD kartların içinden kırpıyor kötü görsellerle yüksek fps veriyor.
-İ3 lü manyak(Şafak Ercan.)
Neresinden kırpıyor kartları anakarta değilde Bluetoth bağlantı mı yapıyoz?AMD kartların içinden kırpıyor kötü görsellerle yüksek fps veriyor.
AMD kartların içinden kırpıyor kötü görsellerle yüksek fps veriyor.